‘Ant-Man and the Wasp’: acció i humor a la nova de Marvel ‘Ant-Man and the Wasp’: acció i humor a la nova de Marvel
La seqüela s'estrena el 4 de juliol del 2018 ‘Ant-Man and the Wasp’: acció i humor a la nova de Marvel

Tots estem a l’espera de l’estrena de la segona part dAvengers: Infinity War (malgrat que fa res que s’ha estrenat la primera part), però l’univers Marvel s’estén més enllà d’aquest grup de superherois. L’any 2015 entrava en acció Scott Lang, un expresidiari i estafador que torbava l’oportunitat de donar un nou rumb a la seva vida i salvar el món d’una terrible amenaça. Gràcies a Dr. Hank Pym i a la seva tecnologia, Lang es converteix en Ant-Man, un heroi de mida reduïda però gran força i habilitats especials.

La seqüela d’Ant-Man ja està en marxa i està dirigida per Peyton Reed s’estrena aquest 4 de juliol del 2018 i, des de Marvel ja ha arribat el darrer tràiler amb els dos protagonistes en acció, mostrant també un humor hilarant:

En aquesta ocasió, el personatge de Lang, interpretat per Paul Rudd, no haurà d’enfrontar-se al mal tot sol. Comptarà amb l’ajuda d’una vella coneguda, Evangeline Lilly que en aquesta ocasió es ficarà a la pell de The Wasp. Ja s’han publicat les primeres imatges de l’actriu que mostren com s’ha estat preparant per donar vida al nou personatge.

A part de Paul Rudd i Evangeline Lilly també repetiran en aquesta segona entrega Michael Douglas en el paper del Dr. Hank Pym, Michael Peña com a Luis i David Dastmalchian com a Kurt, entre d’altres. Però també es podran veure cares noves com a Randall Park, que es convertirà en un agent de Shield, Laurence Fishburne, Walton Goggins i Michelle Pfeiffer que s’incorpora a la producció com Janet van Dyne, la mare del personatge de Lilly i la vespa original. 

ant man and the wasp

ant man and the wasp

Luana Valls

Luana Valls Cap de redacció d'El cinèfil

Nascuda al Brasil la Luana Valls és graduada en Periodisme, Cinema i Televisió per la Facultat de Comunicació Blanquerna. Ha treballat en diferents mitjans de comunicació escrits com el 'Diari Ara' i 'El Periódico' i també té experiència en el camp del cinema de la mà de la productora catalana Batabat i realitzant la cobertura informativa de festivals de cinema arreu de Catalunya. Des del principi, unida a aquesta aventura cinèfila amb ganes i il·lusió

Tu que n'opines?

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*