‘Zoe’: dissenyant l’amor perfecte ‘Zoe’: dissenyant l’amor perfecte
La pel·lícula de ciència ficció està dirigida per Drake Doremus ‘Zoe’: dissenyant l’amor perfecte

La història se centra en un futur on les relacions sentimentals s’han convertit en una ciència i, fins i tot, s’han dissenyat androides que poden exercir com a parella ideal. Zoe (Léa Seydoux) i Cole (Ewan McGregor) treballen en un laboratori on s’experimenta amb la perfecció en una relació. Però la investigació els portarà molt més lluny del que esperaven.

Aquesta és la premissa distòpica en la qual es basa Zoe, el darrer film del cineasta Drake Doremus (Equals o Like Crazy), el qual ha rebut importants premis dins el sector del cinema independent nord-americà, ja que és conegut per fer produccions amb un baix pressupost i centrades en romanços inusuals i atapeïts de reflexions profundes. De fet, el projecte ha estat un dels més aclamats dins el certamen Tribeca Film Festival celebrat a Nova York el passat abril.

Està escrita per Rich Greenberg i l’elenc es completa amb Christina Aguilera (Burlesque o Get Him to the Greek), Theo James (Divergent o Underworld), Rashida Jones (Parks and Recreation o The Social Network) i Miranda Otto (Homeland o Annabelle: Creation), entre d’altres.

Molts ja l’han catalogat com una combinació entre Her y Black Mirror, però amb un toc més profund de drama i amb un triangle amorós pel mig. Fins ara els drets de la cinta els ha adquirit Amazon Prime en exclusiva i serà el proper 20 juliol quan arribi a la plataforma.

Ylenia Cañadas

Ylenia Cañadas Cap de continguts d'El Cinèfil

Biòloga Molecular de professió i cinèfila per naturalesa. Els anys com a voluntària al Festival de Sitges han forjat la seva unió amb el cinema oferint-li l’oportunitat de col·laborar com a crítica en diversos mitjans de comunicació. També col·labora amb altres mitjans pels quals realitza la cobertura de diversos festivals de cinema a nivell nacional i esdeveniments de caire cultural. Ha exercit com a Jurat Jove al Festival de Sitges, Jurat de la Crítica a TerrorMolins i Sant Cugat Fantàstic. És membre de l'Associació Catalana de la Crítica i de l'Escriptura (ACCEC). Col·labora fent ressenyes de locals per a Google. Entre les seves aficions destaquen les muntanyes russes, la fotografia, les manualitats i, per suposat, el cinema, especialment els gèneres de terror i animació.

Tu que n'opines?

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*