‘Halloween’ tornarà més terrorífica que mai ‘Halloween’ tornarà més terrorífica que mai
L'actriu Jamie Lee Curtis tornarà a ficar-se a la pell de Laurie Strode ‘Halloween’ tornarà més terrorífica que mai

L’any 1978 s’estrenava la primera entrega de la saga de terror Halloween, creada i dirigida per John Carpenter. Es tractava d’un slasher que narrava com Michael Myers, a l’edat de 6 anys, matava a la seva germana gran a ganivetades i era internat en un centre psiquiàtric. Al cap de molts anys aconsegueix escapar i es dedica a buscar la seva germana petita, la qual desconeix el seu parentesc amb el perillós assassí, ja que va ser adoptada de nena pels Strode. Laurie Strode interpretada per l’aleshores desconeguda Jamie Lee Curtis, havia de veure-se-les amb ell durant la nit de Halloween.

halloween-jamie-lee-curtis

El film va tenir tant èxit que durant els anys 1981 i 2002 es van fer un total de sis pel·lícules més. Aquest any, arribarà un nou film que formarà part de la saga però que suposarà un reinici i una tornada als orígens. Els encarregats de dur a terme aquest nou projecte seran el guionista Danny McBride i el cineasta David Gordon Green, que compten amb el suport de Carpenter el qual va anunciar que es faria càrrec de la música. A través de Facebook, Carpenter va escriure: “(McBride i Green) Van venir a la meva oficina, van compartir la seva visió per a la nova pel·lícula i uau. Ho capten i crec que ho clavaran. Em van deixar al·lucinat”.

Tot i que la nova Halloween ignorarà els fets ocorreguts durant les sets seqüeles, comptarà de nou amb Jamie Lee Curtis en el paper de Laurie Strode. Segons la veterana actriu, el nou film serà “sorprenentment aterradora i terrorífica”. Durant el film, estarà acompanyada per Judy Greer, com Karen Strode i Andi Matichak, com Allyson Strode, les tres generacions de “dones Strode fortes i a ralles”.

Luana Valls

Luana Valls Cap de redacció d'El cinèfil

Nascuda al Brasil la Luana Valls és graduada en Periodisme, Cinema i Televisió per la Facultat de Comunicació Blanquerna. Ha treballat en diferents mitjans de comunicació escrits com el 'Diari Ara' i 'El Periódico' i també té experiència en el camp del cinema de la mà de la productora catalana Batabat i realitzant la cobertura informativa de festivals de cinema arreu de Catalunya. Des del principi, unida a aquesta aventura cinèfila amb ganes i il·lusió

Tu que n'opines?

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*