Boba Fett tindrà la seva pròpia pel·lícula Boba Fett tindrà la seva pròpia pel·lícula
James Mangold serà l'encarregat de dirigir i escriure la nova aventura de 'Star Wars' Boba Fett tindrà la seva pròpia pel·lícula

La saga Star Wars només ha arribat a treure profit a la punta de l’iceberg, ja que constantment es van anunciant nous productes que exploten l’univers galàctic al més pur estil d’altre dels segells de la companyia Disney, Marvel.

Recentment, ha arribat a les pantalles Solo: A Star Wars Story i els propers anys arribaran l’episodi IX i el primer episodi d’una nova trilogia. També està previst un seguit d’spin offs de personatges basats en l’univers creat per George Lucas. Si ja es va anunciar el d’Obi-Wan Kenobi, ara arriba el de Boba Fett, el malvat i carismàtic caça-recompenses de rostre ocult que vola mitjaçant la propulsió. D’aquesta manera aquest serà el quart projecte de la sèrie: A Star Wars Story, després de Rogue One, Solo i Obi-Wan Kenobi.

El film serà escrit i dirigit per James Mangold, el qual va ser responsable de Logan, una de les pel·lícules de superherois més potents i elogiades dels darrers anys. El cineasta primer haurà de bregar amb un projecte anterior titulat Ford vs Ferrari, que s’estrenarà l’any que ve, i fins que no l’acabi no se centrarà en la saga galàctica. Fonts properes asseguren que la producció de la cinta no tindrà lloc fins al 2020, ja que el que prepara Mangold ara (amb títol provisional Ford vs Ferrari) l’obligarà a presentar-la a festivals i a causa de la temàtica i els protagonistes (Matt Damon i Christian Bale) tot apunta a poder rebre diverses nominacions als principals certàmens de la indústria cinematogràfica.

El personatge va aparèixer per primera vegada a Star Wars. Episode V: The Empire Strikes Back, estrenada al 1980. Posteriorment, es va poder veure a Star Wars. Episode VI: Return of the Jedi (1983), així com a Star Wars. Episode II: Attack of the clones (2002). També a la sèrie d’animació Star Wars: Clone Wars.

Per altra banda, també s’ha anunciat que el personatge interpretat, recentment, per Donald Glover, l’estafador de guant blanc Lando Calrissian, comptarà amb la seva pròpia pel·lícula.

Ylenia Cañadas

Ylenia Cañadas Cap de continguts d'El Cinèfil

Biòloga Molecular de professió i cinèfila per naturalesa. Els anys com a voluntària al Festival de Sitges han forjat la seva unió amb el cinema oferint-li l’oportunitat de col·laborar com a crítica en diversos mitjans de comunicació. També col·labora amb altres mitjans pels quals realitza la cobertura de diversos festivals de cinema a nivell nacional i esdeveniments de caire cultural. Ha exercit com a Jurat Jove al Festival de Sitges, Jurat de la Crítica a TerrorMolins i Sant Cugat Fantàstic. És membre de l'Associació Catalana de la Crítica i de l'Escriptura (ACCEC). Col·labora fent ressenyes de locals per a Google. Entre les seves aficions destaquen les muntanyes russes, la fotografia, les manualitats i, per suposat, el cinema, especialment els gèneres de terror i animació.

Tu que n'opines?

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*