La comèdia ‘Gente que viene y bah’ està protagonitzada per Clara Lago La comèdia ‘Gente que viene y bah’ està protagonitzada per Clara Lago
El film està basat en la novel·la de Laura Norton La comèdia ‘Gente que viene y bah’ està protagonitzada per Clara Lago

Patricia Font inicia el rodatge a Barcelona de la seva opera prima, Gente que viene y bah. Es tracta de l’adaptació cinematogràfica de la popular novel·la de Laura Norton, autora entre d’altres, de No culpes al karma de lo que te pasa por gilipollas. La directora, guanyadora  d’un premi Goya pel seu curtmetratge Café para llevar, esmenta que “es tracta d’una història fresca i divertida, és un cant a la vida i ha de ser narrada amb molta llum, sensibilitat i sentit de l’humor”.

Aquesta comèdia romàntica se centra en la vida de la Bea (Clara Lago), una jove i talentosa arquitecte que, enganxa a la seva parella enrotllant-se amb una de les presentadores més guapes de la televisió, a més, és acomiadada de l’empresa amb una indemnització penosa. Amb totes les desgràcies juntes, no té cap més remei que tornar al seu poble natal on li espera un futur incert, una família molt peculiar i un misteriós veí.

L’elenc està encapçalat per Clara Lago (Ocho apellidos vascos o Ahora o nunca), Carmen Maura (Las brujas de Zugarramurdi o Volver) i Alexandra Jiménez (100 metros o Kiki, el amor se hace). La galadornada actriu Carmen Maura interpretarà a Ángela, la matriarca de la família, mentre que Alexandra Jiménez donarà vida a Irene, la germana gran de la protagonista i alcaldessa del poble. Un trio de grans actrius per donar vida a una història sobre com cercar la felicitat a qualsevol indret. Álex García, Fernando Guallar, Carlos Cuevas i Paula Malia completenl’elenc.

El film és una producció de Zeta Cinema, Atresmedia Cine i compta amb la participació de TV3. Serà distribuïda per DeAPlaneta a partir del 18 de gener del 2019.

Ylenia Cañadas

Ylenia Cañadas Cap de continguts d'El Cinèfil

Biòloga genetista de professió i cinèfila per naturalesa. Els anys com a voluntària al Festival de Sitges han forjat la seva unió amb el cinema oferint-li l’oportunitat de col·laborar com a crítica en diversos mitjans de comunicació. També és fundadora i redactora cap de la revista online El Almanaque de McFly, on ha realitzat la cobertura de diversos festivals de cinema a nivell nacional i esdeveniments de caire cultural. Ha exercit com a Jurat Jove al Festival de Sitges i Jurat de la Crítica a TerrorMolins. De tant en tant col·labora fent ressenyes de locals per a Google. Entre les seves aficions destaquen les muntanyes russes, la fotografia, les manualitats i, per suposat, el cinema, especialment els gèneres de terror i animació.

Tu que n'opines?

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*