‘Hache’: Netflix roda la Barcelona dels 60 ‘Hache’: Netflix roda la Barcelona dels 60
Una història femenina en un món masculí ‘Hache’: Netflix roda la Barcelona dels 60

Netflix ha anunciat la producció d’una serie original protagonitzada per Adriana Ugarte (La señora, El tiempo entre costuras) i Javier Rey (Isabel, Fariña) que s’estrenerà globalment el 2019. La sèrie, creada i escrita per Verónica Fernández (Cuéntame, El comisario), estarà basada en fets reals. Hache seguirà la història d’una dona, Helena (Adriana Ugarte) a qui ascendeixen a la capitania del tràfic d’heroïna a la Barcelona dels anys 60. La sèrie tindrà 8 capítols de 60 minuts de duració.

Som uns grans admiradors de la feina de l’Adriana i en Javier, i no podríem estar més emocionats de veure’ls en una sèrie original de Netflix”, declara Erik Barmack, vicepresident d’International Originals de Netflix. “Estem a punt per afegir Hache a la nostra llista de sèries en español i destinades a una audiència global”.

La sèrie serà una producció de Weeken Studio, una jove productora audiovisual española dirigida per Tomàs Cimadevilla, productor que ha estat darrere d’alguns dels èxits del cinema español dels últims temps com Días de fútbol El otro lado de la cama.

Xavier Sabatés

Xavier Sabatés Comentaris cinèfils

Cinèfil des de que té memòria. Actualment esta acabant el grau d'Humanitats a la UOC. Llegir i viatjar sempre que el temps ho permet-hi. Entén el cinema com l'art que es capaç d'englobar totes les ciències humanes.

Tu que n'opines?

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*