‘Lego movie 2’: una nova aventura a base de peces ‘Lego movie 2’: una nova aventura a base de peces
El film s'estrenarà el febrer del 2019 ‘Lego movie 2’: una nova aventura a base de peces

Han passat quatre anys des que Warner Bros va presentar la seva primera pel·lícula basada en els personatges de les joguines de construcció Lego. Després de l’èxit del film, van arribar dos spins off: Lego Batman i Lego Ninjago, malauradament les xifres a taquilla van anar disminuint passant dels 469 milions amb la primera, als 123 milions amb els ninges. El febrer de 2019 arribarà una nova entrega sota el títol Lego movie 2, on els personatges de la primera pel·lícula repetiran i viuran una nova aventura amb la incorporació d’un nou personatge arribat de l’espai.

lego movie 2

Lego movie 2 partirà dels fets transcorreguts durant el primer film, després del gir final quan van arribar totes les joguines de la germana i el món d’Emmet i Wyldstyle s’ha transformat completament. En aquest moment, arriba un ésser extraterrestre que es dedicarà a segrestar a alguns amics d’Emmet per empotar-se’ls a una “galàxia germana”.

En aquesta ocasió, Chris Pratt i Elizabeth Banks tornaran a cedir les seves veus als personatges principals, també repetiran Will Arnett, Alison Brie, Charlie Day, Nick Offerman, Channing Tatum i Jonah Hill, entre d’altres. Pel que fa a les novetats, s’uneixen a l’elenc Tiffany Haddish, Stephanie Beatriz i Arturo Castro. Al capdavant de la producció hi haurà Mike Mitchell, responsable d’altres títols d’animació com Shrek: Felices para siempre o Trolls. Els realitzadors de la primera pel·lícula, Phil Lord i Christopher Miller, que van ser acomiadats de Han Solo, segueixen implicats a la seqüela com a productors i coautors del guió. Raphael Bob-Waksberg firma el guió al costat dels dos cineastes.

A continuació podeu veure el tràiler:

Luana Valls

Luana Valls Cap de redacció d'El cinèfil

Nascuda al Brasil la Luana Valls és graduada en Periodisme, Cinema i Televisió per la Facultat de Comunicació Blanquerna. Ha treballat en diferents mitjans de comunicació escrits com el 'Diari Ara' i 'El Periódico' i també té experiència en el camp del cinema de la mà de la productora catalana Batabat i realitzant la cobertura informativa de festivals de cinema arreu de Catalunya. Des del principi, unida a aquesta aventura cinèfila amb ganes i il·lusió

Tu que n'opines?

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*