Arriba el primer ‘Bigfoot’ animat Arriba el primer ‘Bigfoot’ animat
El film 'Smallfoot' arribarà a les nostres pantalles el 5 d'octubre Arriba el primer ‘Bigfoot’ animat

Smallfoot és el títol del proper producte d’animació de la Warner Bros dirigit per Karey Kirkpatrick, guardonada amb l’Annie per Over the Hedge i nominada als premis Annie pels guions de Chicken Run i James and the Giant Peach. Els productors són Bonne Radford (Curious George), Glenn Ficarra (Storks o This is Us) i John Requa (Storks o This is Us). Mentre que com a equip creatiu compta amb el montador Peter Ettinger i el compositor Heitor Pereira.

De moment Warner ha revelat un primer tràiler oficial on es dona a conèixer el protagonista, un Yeti anomenat Migo. També mostra els Yetis espantats de la història que els narra en Migo sobre uns “peus petits”, és a dir, els éssers humans, ja que no creien en la seva existència.

La llegenda sobre l’abominable home de les neus patirà un gir considerable i se centrarà en l’amistat, l’alegria i els valors. Tanmateix la notícia sobre aquests “humà” provocarà una commoció a la comunitat de Yetis, que els fa preguntar-se quines altres coses poden existir més enllà de la seva llar nevada.  

Aquesta aventura animada per a tots els públics compta amb una música original i un gran elenc d’estrelles, ja que inclou Channing Tatum com a el Yeti Migo i James Corden com a l’humà Percy. A més, Zendaya, Common, LeBron James, Gina Rodriguez, Danny DeVito, Yara Shahidi, Ely Henry o Jimmy Tart cediran les seves veus als personatges. El film està previst que arribi a les nostres cartelleres a partir del 5 d’octubre.

Ylenia Cañadas

Ylenia Cañadas Cap de continguts d'El Cinèfil

Biòloga genetista de professió i cinèfila per naturalesa. Els anys com a voluntària al Festival de Sitges han forjat la seva unió amb el cinema oferint-li l’oportunitat de col·laborar com a crítica en diversos mitjans de comunicació. També és fundadora i redactora cap de la revista online El Almanaque de McFly, on ha realitzat la cobertura de diversos festivals de cinema a nivell nacional i esdeveniments de caire cultural. Ha exercit com a Jurat Jove al Festival de Sitges i Jurat de la Crítica a TerrorMolins. De tant en tant col·labora fent ressenyes de locals per a Google. Entre les seves aficions destaquen les muntanyes russes, la fotografia, les manualitats i, per suposat, el cinema, especialment els gèneres de terror i animació.

Tu que n'opines?

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*