today-is-a-good-day

Arriba el primer ‘Bigfoot’ animat

- Advertisement -

Smallfoot és el títol del proper producte d’animació de la Warner Bros dirigit per Karey Kirkpatrick, guardonada amb l’Annie per Over the Hedge i nominada als premis Annie pels guions de Chicken Run i James and the Giant Peach. Els productors són Bonne Radford (Curious George), Glenn Ficarra (Storks o This is Us) i John Requa (Storks o This is Us). Mentre que com a equip creatiu compta amb el montador Peter Ettinger i el compositor Heitor Pereira.

Al tràiler oficial ja podem veure el protagonista, un Yeti anomenat Migo. També mostra els Yetis espantats de la història que els narra en Migo sobre uns “peus petits”, és a dir, els éssers humans, ja que no creien en la seva existència.

- Advertisement -

- Advertisement -

La llegenda sobre l’abominable home de les neus patirà un gir considerable i se centrarà en l’amistat, l’alegria i els valors. Tanmateix la notícia sobre aquests “humà” provocarà una commoció a la comunitat de Yetis, que els fa preguntar-se quines altres coses poden existir més enllà de la seva llar nevada.  

Aquesta aventura animada per a tots els públics compta amb una música original i un gran elenc d’estrelles, ja que inclou Channing Tatum com a el Yeti Migo i James Corden com a l’humà Percy. A més, Zendaya, Common, LeBron James, Gina Rodriguez, Danny DeVito, Yara Shahidi, Ely Henry o Jimmy Tart cediran les seves veus als personatges. El film arriba a les nostres cartelleres a partir de l’11 d’octubre i ho farà també en versió doblada al català

- Advertisement -
Ylenia Cañadashttps://www.elcinefil.cat
Biòloga Molecular de professió i cinèfila per naturalesa. Els anys com a voluntària en el festival de Sitges han forjat la seva unió amb el cinema oferint-li l'oportunitat de col·laborar com a crítica i redactora per a diversos mitjans de comunicació nacionals, així com a realitzar la cobertura de festivals de cinema o esdeveniments culturals. Ha exercit com Jurat de la Crítica, Méliès d'Or i Jurat Jove en el Festival de Sitges, de la crítica al BCN Film Festival,, l'Americana, TerrorMolins, Sant Cugat Fantàstic, TaShort Fest, l'Alternativa o Sabadell Film Festival, entre altres. Ha estat cap de premsa i programadora del Festival de Cinema Fantàstic de Sant Boi (Fantboi) i actualment és codirectora i programadora de la Mostra de Cinema Nòrdic de Barcelona (Nòrdica). A més, és membre de la Associació Catalana de la Crítica i l'Escriptura Cinematogràfica (ACCEC) i treballa en un cinema de Barcelona.

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents