Parelles inseparables de Hollywood Parelles inseparables de Hollywood
Per molts rumors de separacions o divorcis ells segueixen junts Parelles inseparables de Hollywood

Hola amics i amigues cinèfils, com va tot? L’altre dia estava perdent el temps davant l’ordinador i em vaig topar amb una notícia que deia que Will Smith havia acabat definitivament amb els rumors que afirmaven que estava a punt de divorciar-se de la seva dona, l’actriu Jada Pinkett. Per posar-vos en context hem de fer un cop d’ull a la carrera musical de Smith. Fa 13 anys que Smith va presentar el seu darrer àlbum, Lost and Found. Doncs bé, l’actor de 49 anys ha decidit que era el moment de tornar-s’hi a posar i ja ha començat a gravar el seu nou disc. A través del seu perfil d’instagram va penjar un vídeo on se’l veia cantant una de les noves cançons i que deixava un missatge molt clar: “Deixeu els rumors de divorci i fiqueu-vos en els vostres maleïts assumptes”.

Aprofitant que Will Smith ha deixat clar que el seu matrimoni segueix en peu, avui farem un repàs per algunes de les parelles incorruptibles de Hollywood, que per molt que passin els anys i per adversitats que hi hagi, segueixen junts.

Tom Hanks i Rita Wilson

parelles inseparables

Gairebé 30 anys de matrimoni i segueixen considerant-los com una de les parelles més felices de Hollywood. Tot i que, com la majora de parelles, han tingut els seus alts i baixos, ambdós han aconseguit mantenir el seu matrimoni fins avui dia. Al llarg de tots aquests anys, han viscut grans alegries com els naixements dels seus dos fills, Chester i Turman; però també els ha tocat enfrontar-se a moments delicats, com l’any 2015 quan a Wilson li van diagnosticar un càncer de mama. Afortunadament el va superar i la parella segueix vivint feliç i junta.

Michael Douglas i Catherine Zeta Jones

parelles inseparables

L’any 2000 passava per l’altar aquesta parella, que tot i tenir una diferència de 25 anys, van apostar per la seva relació. El temps els ha donat la raó, estan fets l’un per l’altre, tot i que el camí no ha estat fàcil. En els últims anys la parella ha hagut de superar diversos obstacles com el càncer de coll d’ell o la bipolaritat d’ella. En algun moment, fins i tot van decidir donar-se un descans però sempre han acabat tornant l’un al costat de l’altre.

Kirk Douglas i Anne Buydens

parelles inseparables

Suposo que tenir un referent de relació duradora té els seus efectes. Kirk Douglas i Anne Buydens porten casats més de 60 anys i segons explicava ell en una entrevista per la revista Closer, “vaig tenir la gran sort de trobar la meva ànima bessona i crec que el nostre matrimoni és meravellós”. En més d’una ocasió l’actor havia acceptat públicament ser un mujeriego i, per això, el seu primer matrimoni amb l’actriu Diana Webster no va funcionar i es va acabar després de set anys. Amb Anne Buydens, van tenir dos fills més Eric i Peter, els germanastres de Michael Douglas.

Hugh Jackman i Deborra-Lee Furness

parelles inseparables

Ell és possiblement un dels actors més cotitzats del moment però la fama mai li ha fet perdre el cap i, des de fa 20 anys, està casat amb l’actriu, directora i productora Deborra-Lee Furness. A través de les xarxes socials, la parella deixa veure que tot i que els anys passen ells segueixen enamorats com el primer dia i que segueixen gaudint de la seva vida junts, al costat dels seus dos fills adoptats.

Goldie Hawn i Kurt Russell

parelles inseparables

Després de coincidir en diversos rodatges, la parella va començar la seva relació l’any 1983. Es tracta d’una de les parelles més respectades de Hollywood, que, a part de compartir gairebé 35 anys de matrimoni i professió, també tenen un fill en comú, Wyatt Russell. L’any passat ambdós van rebre un dels distintius més destacats dins la indústria cinematogràfica, una estrella en el passeig de la fama. En aquell moment l’actor va dir, “a tu, Goldie, et dec la meva meravellosa vida”.

Denzel Washington i Pauletta Pearson

parelles inseparables

Ningú ha dit que això del matrimoni sigui fàcil i Denzel Washington i Pauletta Pearson ho saben molt bé. Tot i els rumors d’infidelitat i separació, la parella segueix junta des de fa ja més de 30 anys i són conscients que cap matrimoni és perfecte, però que es tracta d’un treball dur amb el qual s’ha d’estar cent per cent compromès. Els seus quatre fills han seguit els seus passos i tots es dediquen al món del cinema, davant i darrere les càmeres.

Sarah Jessica Parker i Matthew Broderick

parelles inseparables

He decidit deixar aquesta parella per l’última, ja que es tracta d’un cas una mica especial. Segons l’actriu la clau de l’èxit del seu matrimoni amb Broderick és estar separats. “Sé que pot semblar una bogeria però tenim vides que ens permeten estar lluny i tornar a trobar-nos sense que comporti cap problema”. Sembla que aquesta fórmula els funciona, ja que ja tenen a l’esquena dues dècades de matrimoni i tres fills.

Gossip Girl

Gossip Girl Llicència per opinar

L'actualitat del cine està plena de històries paral·leles a les pel·lícules i les sèries. Escàndols, moda, celebrities, parelles que es fan i es desfan... Jo sóc l'encarregada d'analitzar la part més groga i rosa del cinema. I he vist coses que vosaltres no creuríeu. Esteu avisats!

Tu que n'opines?

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*