Res és el que sembla a ‘The Innocents’ Res és el que sembla a ‘The Innocents’
La ficció estarà disponible a partir del 24 d'agost Res és el que sembla a ‘The Innocents’

Tot apunta que Netflix s’ha proposat fer-nos passar llargues hores davant la petita pantalla. Recentment, ha presentat la seva nova ficció original, titulada The Innocents, un thriller de ciència-ficció. Després dels èxits de Stranger Things i 13 reasons why, sembla que la formula amb protagonistes adolescents li està funcionant i ha decidit seguir per aquest camí. En aquesta ocasió, els protagonistes seran la June i el Harry, una parella que decideix abandonar les seves respectives famílies per iniciar una vida junts.

The innocents

El que no s’esperen cap dels dos és que aquesta nova vida estarà plena d’entrebancs, secrets i mentides que surten a la llum. Una estranya maledicció familiar farà que la parella sigui perseguida per una organització que vol fer-se amb les habilitats especials de la June, la qual posseeix el do de canviar la seva aparença física. El veterà actor Guy Pearce es ficarà a la pell de Halvorson, un d’aquests homes que mirarà d’atrapar la pròfuga parella.

Pearce estarà acompanyat per Sorhca Groundsell, qui interpretarà a June i, Percelle Ascott que donarà vida a Harry. La ficció està dirigida per Hinda Elkington i constarà de 8 episodis que estaran disponibles a través de Netflix a partir del 24 d’agost. Per ara ja hi ha disponible el primer tràiler que ens mostra l’atmosfera i l’essència de la sèrie, una mica fosca i d’allò més enigmàtica.

Luana Valls

Luana Valls Cap de redacció d'El cinèfil

Nascuda al Brasil la Luana Valls és graduada en Periodisme, Cinema i Televisió per la Facultat de Comunicació Blanquerna. Ha treballat en diferents mitjans de comunicació escrits com el 'Diari Ara' i 'El Periódico' i també té experiència en el camp del cinema de la mà de la productora catalana Batabat i realitzant la cobertura informativa de festivals de cinema arreu de Catalunya. Des del principi, unida a aquesta aventura cinèfila amb ganes i il·lusió

  • JOMATEIXA

    23 de Juny de 2018 #1 Author

    13 reasons why, se’m va fer una mica lenta (Les meves filles ja han vist la nova temporada també), però aquesta sembla que tingui més marxa, i la ciència ficció m’agrada més. Segur que ens hi enganxem.

    Respon

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*