today-is-a-good-day

Res és el que sembla a ‘The Innocents’

- Advertisement -

Tot apunta que Netflix s’ha proposat fer-nos passar llargues hores davant la petita pantalla. Recentment, ha presentat la seva nova ficció original, titulada The Innocents, un thriller de ciència-ficció. Després dels èxits de Stranger Things i 13 reasons why, sembla que la formula amb protagonistes adolescents li està funcionant i ha decidit seguir per aquest camí. En aquesta ocasió, els protagonistes seran la June i el Harry, una parella que decideix abandonar les seves respectives famílies per iniciar una vida junts.

The innocents

- Advertisement -

El que no s’esperen cap dels dos és que aquesta nova vida estarà plena d’entrebancs, secrets i mentides que surten a la llum. Una estranya maledicció familiar farà que la parella sigui perseguida per una organització que vol fer-se amb les habilitats especials de la June, la qual posseeix el do de canviar la seva aparença física. El veterà actor Guy Pearce es ficarà a la pell de Halvorson, un d’aquests homes que mirarà d’atrapar la pròfuga parella.

- Advertisement -

Pearce estarà acompanyat per Sorhca Groundsell, qui interpretarà a June i, Percelle Ascott que donarà vida a Harry. La ficció està dirigida per Hinda Elkington i constarà de 8 episodis que estaran disponibles a través de Netflix a partir del 24 d’agost. Per ara ja hi ha disponible el primer tràiler que ens mostra l’atmosfera i l’essència de la sèrie, una mica fosca i d’allò més enigmàtica.

https://youtu.be/9a7YvoeUuOI

- Advertisement -
Luana Valls
Nascuda al Brasil la Luana Valls és graduada en Periodisme, Cinema i Televisió per la Facultat de Comunicació Blanquerna. Ha treballat en diferents mitjans de comunicació escrits com el 'Diari Ara' i 'El Periódico' i també té experiència en el camp del cinema de la mà de la productora catalana Batabat i realitzant la cobertura informativa de festivals de cinema arreu de Catalunya. Des del principi, unida a aquesta aventura cinèfila amb ganes i il·lusió

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents