Els films més esperats d’aquest estiu

- Advertisement -

Una de les moltes coses bones que té l’estiu és que la majoria de gent disposa de més temps lliure per anar a la platja, per fer excursions en bici, per fer barbacoes amb els amics o també per anar al cinema. Si ets dels que aquesta última opció et crida especialment l’atenció, atent perquè avui et portem un llistat amb els 10 films més esperats d’aquest estiu. Per fer-ho més pràctic ho dividirem segons el gènere de les pel·lícules, som-hi:

Aventures

Jurassic World 2 (8 de juny)

La primera gran estrena d’aquest estiu és la segona part de Jurassic World, la nova saga de dinosaures que segueix l’argument dels films de Jurassic Park, dirigides per Steven Spielberg, tot i que aquesta vegada la direcció recaurà sobre J.A. Bayona. Chris Pratt i Bryce Dallas Howard hauran d’enfrontar-se una vegada més als perills que comporta estar a prop d’una bèstia de fa milions d’anys. La vida s’obre camí de nou i, en aquesta ocasió els protagonistes hauran d’assegurar-se que continuï sent així. Els dinosaures que queden a l’illa Nublar estan en perill, ja que, un volcà ha entrat en erupció i un equip de rescat viatjarà fins a l’illa per mirar de rescatar-los, o això és el que ells es pensen… Noves aventures, nous personatges i nous dinosaures!

- Advertisement -

Skyscraper (13 de juliol)

- Advertisement -

El nou thriller d’acció protagonitzat per Dwayne Johnson el portarà a enfrontar-se a les flames en unes circumstàncies força complicades. Johnson es ficarà a la pell d’un ex-comandant de l’equip de rescat de l’FBI i veterà de guerra, que després de perdre una cama, es dedica a la seguretat de grans edificis. A causa de la nova feina, ha de traslladar-se a la Xina on ha d’ocupar-se de la seguretat d’un nou gratacels, el més alt del món i suposadament el més segur. No trigarà gaire a comprovar que aquesta última afirmació no és del tot veritat. Un grup de mercenaris aconseguirà entrar a l’edifici després de provocar un incendi. La missió de Johnson serà salvar la seva família atrapada i recuperar el control de l’edifici.

Misión imposible: Fallout (3 d’agost)

Doncs sí, Ethan Hunt torna a la gran pantalla i de nou ho farà amb el rostre de Tom Cruise, el qual es ficarà a la pell d’aquest súper agent secret per sisena vegada. Cruise no serà l’únic que repetirà personatge, Rebecca Ferguson tornarà a donar vida a Ilsa Faust, a qui ja vam poder veure en l’entrega anterior. Amb ella reapareixerà Michelle Monaghan, qui interpretava Julia Meade, la dona d’Ethan Hunt a MI3 i MI4. Per últim, qui també repetirà i s’unirà a aquesta nova aventura impossible és Simon Pegg. Pel que fa a cares noves, en aquest cas en el bàndol dels dolents, serà Henry Cavill el qual ha aparcat les seves tasques de superheroi durant un temps. Vanessa Kirby (The Crown) també forma part de l’elenc, el seu paper seguiria la línia del de Rebeca Ferguson.

The Meg (10 d’agost)

Arriba l’estiu, així que també és l’hora dels taurons assassins. A l’agost, ficar-se a l’aigua tornarà a ser molt perillós per culpa de la presència d’una criatura prehistòrica, el Megalodón. La pel·lícula està basada en una saga literària de Steven Alten publicada l’any 1997 sobre aquest súper tauró que sorgeix de les profunditats de l’oceà i amenaça de destruir-ho tot al seu pas. En el film, Jason Statham donarà vida a Jonas Taylor, un expert en rescats a alta mar, que mirarà de salvar la vida de la tripulació d’un submarí d’aigües profundes que durant una expedició que forma part d’un programa internacional d’observació submarina és atacada per una misteriosa criatura.

Ocean’s 8 (6 de juliol)

Si trobàveu a faltar Clooney i Pitt, tranquils, dues grans femme fatales arriben amb ganes de guerra. Sandra Bullock i Cate Blanchett agafaran el relleu i lideraran aquest remake que arribarà a les pantalles el pròxim mes de juliol. Aprofitant la Met Gala, el ball anual que organitza el Metropolitan Museum, el grup de dones intentarà cometre el robatori del segle. Concretament intentaran robar un collaret valorat en més de 100 milions de dòlars. L’elenc es completarà amb la participació de Rihanna, Anne Hatthaway, Helena Bonham Carter, Mindy Kaling, la rapera Awkwafina i Sarah Paulson.

Superherois

Ant-Man and the Wasp (4 de juliol)

- Advertisement -

L’any 2015 vam conèixer Scott Lang, un home que trobava l’oportunitat de donar un nou rumb a la seva vida i salvar el món d’una terrible amenaça. En aquesta ocasió, el personatge de Lang, interpretat per Paul Rudd, no haurà d’enfrontar-se al mal tot sol. Comptarà amb l’ajuda d’una vella coneguda, Evangeline Lilly, la qual en aquesta ocasió es ficarà a la pell de The Wasp. Una de les incorporacions més destacades és la de Michelle Pfeiffer (Orient Express) que s’uneix a la producció com a Janet van Dyne, la mare del personatge de Lilly i la vespa original.

Animació

The incredibles 2 (29 de juny)

Fa 13 anys es va estrenar The Incredibles, la qual va canviar la manera de veure els súperherois, combinant la sàtira amb l’acció, l’aventura, la comèdia i la vida familiar. Enguany el protagonisme recaurà sobre el membre més jove de la família, ja que fins ara no havia mostrat senyals de ser com la resta de la seva família. La història s’iniciarà just on va acabar el primer film i es tracta d’una transició difícil per a tots, però encara es complicarà més quan la família s’adona dels poders que té el nadó i la seva incapacitat per controlar-los. A més, hi apareixerà un nou malvat que planeja una conspiració brillant i perillosa.

Hotel Transilvania 3 (13 de juliol)

Aquest estiu viurem unes vacances monstruoses al costat de Dràcula, la seva filla Mavis, el seu cunyat Johnny, el seu net Dennis i la seva tropa d’amics. Per primera vegada en molt de temps, en Dràcula deixarà la seguretat dels murs del seu castell per intentar divertir-se una mica. També s’ha desvelat que Dràcula s’enamorarà de la capitana del creuer, Ericka. Una relació que la Mavis no veurà amb bons ulls, ja que sospita que la misteriosa dona amaga alguna cosa i, de fet, tindrà raó. Hotel Transilvània: unes vacances monstruoses tornarà a estar dirigida per Genndy Tartakovsky.

Terror

The First Purge (6 de juliol)

La saga The Purge iniciada l’any 2013, plantejava una societat basada en un règim totalitarista amb el qual s’havia aconseguit reduir al mínim la delinqüència i tenia quotes molt baixes de gent sense feina. L’èxit del sistema però estava fonamentat en una nit a l’any d’anarquia absoluta. Una nit a l’any on tot està permès, fins i tot l’assassinat. Ara, després de tres entregues, arriba un nou episodi, el primer, on s’explicarà l’origen d’aquesta temuda nit. Segons els Nous Pares Fundadors, aquesta mesura anual, es va establir per tal de “depurar i purificar les nostres ànimes” però, la realitat és molt diferent, ja que, rere aquesta radical mesura només s’hi amaguen interessos polítics i econòmics.

Musical

Mamma Mia!: Here we go again (20 de juliol)

Les cançons d’ABBA ens tornaran a fer ballar i cantar el pròxim mes de juliol. Els protagonistes de la primera part d’aquest famós musical tornaran per explicar-nos què ha estat de les seves vides però també per fer una mirada al passat. Així doncs, tornarem a veure a Amanda Seyfried, que continuarà així el seu periple al món dels musicals, com ja va demostrar a Les Misérables. També confirmen els tres possibles pares: Colin Firth (Kingsman), Pierce Brosnan i Stellan Skarsgard, així com la irrepetible mare, Meryl Streep (The Post). Cal destacar també l’aparició estel·lar de Cher, en el paper d’àvia del personatge d’Amanda Seyfried.

- Advertisement -
Luana Valls
Nascuda al Brasil la Luana Valls és graduada en Periodisme, Cinema i Televisió per la Facultat de Comunicació Blanquerna. Ha treballat en diferents mitjans de comunicació escrits com el 'Diari Ara' i 'El Periódico' i també té experiència en el camp del cinema de la mà de la productora catalana Batabat i realitzant la cobertura informativa de festivals de cinema arreu de Catalunya. Des del principi, unida a aquesta aventura cinèfila amb ganes i il·lusió

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents