Dakota Johnson protagonitzarà el remake de ‘Suspiria’ Dakota Johnson protagonitzarà el remake de ‘Suspiria’
La foscor de la dansa Dakota Johnson protagonitzarà el remake de ‘Suspiria’

El director Luca Guadagnino farà la seva primera incursió en el giallo amb la direcció de Suspiria, un remake del clàssic homònim del 1977 de Dario Argento. Dakota Johnson (Triologia cinquanta ombres), Tilda Swinton (Isla de perros), Chloë Grace Moretz (Carrie), Mia Goth (Nymph()omaniac) i Jessica Harper, protagonista de la pel·lícula original.

Dakota Johnson interpreta Susie Bannion, una jove i ambiciosa ballarina que s’instal·la a Berlín per rebre classes en una prestigiosa escola de ballet. De seguida descobrirà que alguna cosa fosca comença a tenir lloc a l’acadèmia, una foscor que devora la directora artística, a la mateixa Susie i també a un afligit psicoterapeuta interpretat per Lutz Ebersdorf. Tots hauràn de fer front a aquest malson.

La pel·lícula està produïda per Amazon Studios, amb música de Thom York, líder de Radiohead i fotografia de Sayombhu Mukdeeprom, que ja va treballar amb Guadagnino a Call me by your name. El film arribarà als cinemes el 7 de desembre.

Xavier Sabatés

Xavier Sabatés Comentaris cinèfils

Cinèfil des de que té memòria. Actualment esta acabant el grau d'Humanitats a la UOC. Llegir i viatjar sempre que el temps ho permet-hi. Entén el cinema com l'art que es capaç d'englobar totes les ciències humanes.

Tu que n'opines?

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*