today-is-a-good-day

Amy Schumer deixa els complexos enrere a ‘I feel pretty’

- Advertisement -

Amy Schumer és una de les còmiques més seguides dels Estats Units i una de les actrius còmiques més reconegudes del moment. Aquest divendres estrenarà el seu nou film I feel pretty, una divertida història centrada en el concepte body positive, és a dir, sentir-se bé amb un mateix. La data prevista de l’estrena estava fixada per l’estiu però a causa d’una polèmica sorgida amb la presentació del primer tràiler ara fa un parell de setmanes, la productora va decidir avançar-la. Quan es va publicar el tràiler a través de Youtube es van alçar algunes veus contra la pel·lícula com ara la de la també còmica Sofie Hagen. El millor serà que veieu vosaltres mateixos el tràiler i jutgeu:

- Advertisement -

A I feel pretty, Amy Schumer dona vida a una noia que viu acomplexada a causa del seu pes. Obsessionada amb els productes de bellesa i amb la idea que les dones guapes ho tenen tot més fàcil i inverteix hores i hores al gimnàs per aconseguir el cos somiat. En una de les sessions d’spinning té un petit accident i es fa un cop al cap. Quan es desperta, la seva concepció sobre ella mateixa canvia radicalment i tota l’autoestima que abans li faltava ara n’hi sobra. Amb aquesta nova actitud davant la vida, el personatge de Schumer veurà com les coses li van molt millor.

- Advertisement -

El film és l’òpera prima de Marc Silverstein i Abby Kohn, els quals tenen una llarga experiència en el món del cinema però en la vessant del guió. A part de Schumer, també podrem veure a la gran pantalla Michelle Williams, Rory Scovel, Emily Ratajkowski, Aidy Bryant, Busy Philipps, Tom Hooper, Laura Hutton i Naomi Campbell.

I feel pretty

- Advertisement -
Luana Valls
Nascuda al Brasil la Luana Valls és graduada en Periodisme, Cinema i Televisió per la Facultat de Comunicació Blanquerna. Ha treballat en diferents mitjans de comunicació escrits com el 'Diari Ara' i 'El Periódico' i també té experiència en el camp del cinema de la mà de la productora catalana Batabat i realitzant la cobertura informativa de festivals de cinema arreu de Catalunya. Des del principi, unida a aquesta aventura cinèfila amb ganes i il·lusió

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents