Amy Schumer deixa els complexos enrere a ‘I feel pretty’ Amy Schumer deixa els complexos enrere a ‘I feel pretty’
'I feel pretty' es podrà veure a partir del 15 de juny Amy Schumer deixa els complexos enrere a ‘I feel pretty’

Amy Schumer és una de les còmiques més seguides dels Estats Units i una de les actrius còmiques més reconegudes del moment. Aquest divendres estrenarà el seu nou film I feel pretty, una divertida història centrada en el concepte body positive, és a dir, sentir-se bé amb un mateix. La data prevista de l’estrena estava fixada per l’estiu però a causa d’una polèmica sorgida amb la presentació del primer tràiler ara fa un parell de setmanes, la productora va decidir avançar-la. Quan es va publicar el tràiler a través de Youtube es van alçar algunes veus contra la pel·lícula com ara la de la també còmica Sofie Hagen. El millor serà que veieu vosaltres mateixos el tràiler i jutgeu:

A I feel pretty, Amy Schumer dona vida a una noia que viu acomplexada a causa del seu pes. Obsessionada amb els productes de bellesa i amb la idea que les dones guapes ho tenen tot més fàcil i inverteix hores i hores al gimnàs per aconseguir el cos somiat. En una de les sessions d’spinning té un petit accident i es fa un cop al cap. Quan es desperta, la seva concepció sobre ella mateixa canvia radicalment i tota l’autoestima que abans li faltava ara n’hi sobra. Amb aquesta nova actitud davant la vida, el personatge de Schumer veurà com les coses li van molt millor.

El film és l’òpera prima de Marc Silverstein i Abby Kohn, els quals tenen una llarga experiència en el món del cinema però en la vessant del guió. A part de Schumer, també podrem veure a la gran pantalla Michelle Williams, Rory Scovel, Emily Ratajkowski, Aidy Bryant, Busy Philipps, Tom Hooper, Laura Hutton i Naomi Campbell.

I feel pretty

Luana Valls

Luana Valls Cap de redacció d'El cinèfil

Nascuda al Brasil la Luana Valls és graduada en Periodisme, Cinema i Televisió per la Facultat de Comunicació Blanquerna. Ha treballat en diferents mitjans de comunicació escrits com el 'Diari Ara' i 'El Periódico' i també té experiència en el camp del cinema de la mà de la productora catalana Batabat i realitzant la cobertura informativa de festivals de cinema arreu de Catalunya. Des del principi, unida a aquesta aventura cinèfila amb ganes i il·lusió

Tu que n'opines?

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*