‘Disenchantment’, la sèrie de Netflix del creador dels Simpsons ‘Disenchantment’, la sèrie de Netflix del creador dels Simpsons
La primera temporada estarà disponible a partir del 17 d'agost ‘Disenchantment’, la sèrie de Netflix del creador dels Simpsons

Un dels grans noms de la televisió i de l’animació és sense cap mena de dubte Matt Groening, el pare de The Simpson i creador de Futurama. Aquest estiu, l’art de Groening tornarà a la petita pantalla, aquest cop de la mà de Netflix amb Disenchantment. La ficció estarà ambientada a Dreamland, un món medieval imaginari en hores baixes, regentat per la princesa Bean.

Disenchantment netflix

El personatge de Bean, lluny de ser una princesa de Disney, té certs problemes amb la beguda i viatja a través del regne amb un elf que es diu Elf i amb en Luci, el seu dimoni personal. Durant el camí, s’aniran trobant amb altres divertits i enigmàtics personatges de contes com ogres, harpies, trolls, follets i diables, tots representats evidentment des de la particular visió de Groening.

Per ara Netflix ha firmat per dues temporades de 10 episodis cadascuna i, la primera estarà disponible a partir del 17 d’agost. L’actriu Abbi Jacobson, també creadora de Broad City, posarà la veu a la protagonista en la versió original. Al seu costat hi haurà altres veus com la de John DiMaggio (un conegut per tots Bender a Futurama) Nat Faxon, Eric Andre o Billy West, entre altres.

Disenchantment netflix

Luana Valls

Luana Valls Cap de redacció d'El cinèfil

Nascuda al Brasil la Luana Valls és graduada en Periodisme, Cinema i Televisió per la Facultat de Comunicació Blanquerna. Ha treballat en diferents mitjans de comunicació escrits com el 'Diari Ara' i 'El Periódico' i també té experiència en el camp del cinema de la mà de la productora catalana Batabat i realitzant la cobertura informativa de festivals de cinema arreu de Catalunya. Des del principi, unida a aquesta aventura cinèfila amb ganes i il·lusió

Tu que n'opines?

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*