today-is-a-good-day

83 films a la 8a edició de l’Atlàntida Film Fest

- Advertisement -

Cada vegada hi ha més gent que consumeix productes audiovisuals a través de plataformes streaming. La comoditat de veure el que vols quan ho vols, ha fet que aquest tipus de projectes estiguin funcionant molt bé. Una d’aquestes és la plataforma Filmin, que recentment ha presentat la programació de la 8a edició del seu festival de cinema en línia, l’Atlàntida Film Fest. Enguany el certamen s’iniciarà el 25 de juny fins al 25 de juliol i comptarà amb un total de 83 pel·lícules, totes sense estrena comercial fins dia d’avui a Espanya.

- Advertisement -

Els responsables del festival han treballat per oferir una ambiciosa selecció que, com en les dues últimes edicions, gira al voltant d’un concepte: Europa. La programació es dividirà en cinc blocs temàtics: Generació, Murs i fronteres, Memòria històrica, Política i controvèrsia i, Identitat. A més, se li ha de sumar la retrospectiva de l’obra del director barcelonès Kikol Grau.

- Advertisement -

Entre els cineastes més destacats de la programació d’aquesta vuitena edició, destaquen noms com el de Barbet Schroeder, Michael Winterbottom, Ursula Meyer, Sharunas Bartas y Gabriela Pichler, o debuts tan poderosos com Holiday o Permanent Green Light. De les 83 pel·lícules que es podran veure, 25 produccions seran estrenes absolutes a Espanya i 5 seran estrenes mundials entre les quals hi haurà Histeria de Cataluña, el film coral coordinat per Kikol Grau, una seqüela del seu treball anterior Histeria de España.

Dels 83 títols dels festival els espectadors de FilminCAT podran gaudir d’una selecció de 20 pel·lícules disponibles en català, entre les quals trobem tant títols en Versió Original Subtitulada en català com propostes bilingües parlades en català i castellà com Yo la busco o Puta y AmadaA més, les projeccions a Palma de les pel·lícules Diari de la meva ment Daliborek, El youtuber nazi i El Príncep i el Dybbuk s’oferiran al públic en VOSCAT.

El contingut estarà disponible a través de la pàgina web del festival i Filmin llançarà un abonament per veure totes les pel·lícules per 15 euros (5 euros pels subscriptors). Per conèixer tota la programació podeu accedir-hi a través d’aquest enllaç.

- Advertisement -
Luana Valls
Nascuda al Brasil la Luana Valls és graduada en Periodisme, Cinema i Televisió per la Facultat de Comunicació Blanquerna. Ha treballat en diferents mitjans de comunicació escrits com el 'Diari Ara' i 'El Periódico' i també té experiència en el camp del cinema de la mà de la productora catalana Batabat i realitzant la cobertura informativa de festivals de cinema arreu de Catalunya. Des del principi, unida a aquesta aventura cinèfila amb ganes i il·lusió

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents