Arriba el final dels ‘Sense 8’ Arriba el final dels ‘Sense 8’
Netflix estrenarà el darrer capítol aquest divendres 8 de juny Arriba el final dels ‘Sense 8’

Al juny de l’any passat, els fans de la popular sèrie de Netflix, Sense 8, van rebre la pitjor noticia en assabentar-se que no hi hauria continuació i cancel·larien la tercera temporada. Després de 2 temporades amb 23 capítols i un especial de Nadal, la història dels protagonistes arribava a la seva fi; tal com va fer oficial l’empresa a través de Cindy Holland, vicepresidenta de contingut original de la plataforma en línia. El motiu principal era pels elevats costos de producció de cada capítol, ja que cadascun dels personatges viu en un indret diferent del món i és massa car rodar cada escena en un lloc. En total han estat 16 ciutats i 13 països els que s’han pogut veure a la ficció. 

Aquesta noticia no va caure gens bé als seguidors, els quals van iniciar una campanya de protestes que va durar setmanes a les xarxes socials i que va mobilitzar a gent de tot el món. Gràcies a això, Netflix va sentir que tenia una forta pressió, ja que la segona temporada va acabar sense un final adient per a la sèrie. Així doncs va anunciar que es rodaria un capítol especial de dues hores per concloure les trames que van quedar obertes dels personatges.

La sèrie de les germanes Wachowski (Cloud Atlas o saga Matrix) explica la història d’un grup de 8 desconeguts de diferents parts del món que estan connectats entre sí mentalment. Després d’una tràgica mort, es troben emocionalment i mentalment als seus somnis o, fins i tot, senten com es transporten a l’altra punta del món. Entre els protagonistes hi ha l’espanyol Miguel Ángel Silvestre, Doona Bae, Jamie Clayton, Max Riemelt o Brian J. Smith.

Recentment s’ha anunciat que aquest divendres 8 de juny arriba a la plataforma final aquest capítol de comiat, el qual s’ha presentat amb el missatge “Junts fins al final” en un cartell on hi figuren tots els protagonistes. L’empresa ha volgut deixar clar que per moltes queixes que puguin haver-hi, no hi haurà una tercera temporada.

Ylenia Cañadas

Ylenia Cañadas Cap de continguts d'El Cinèfil

Biòloga Molecular de professió i cinèfila per naturalesa. Els anys com a voluntària al Festival de Sitges han forjat la seva unió amb el cinema oferint-li l’oportunitat de col·laborar com a crítica en diversos mitjans de comunicació. També col·labora amb altres mitjans pels quals realitza la cobertura de diversos festivals de cinema a nivell nacional i internacional, així com esdeveniments de caire cultural. Ha exercit com a Jurat Jove al Festival de Sitges, Jurat de la Crítica al Barcelona Film Festival, a TerrorMolins i a Sant Cugat Fantàstic. És membre de l'Associació Catalana de la Crítica i de l'Escriptura (ACCEC). Col·labora fent ressenyes de locals per a Google. Entre les seves aficions destaquen les muntanyes russes, la fotografia, les manualitats i, per suposat, el cinema, especialment els gèneres de terror i animació.

Tu que n'opines?

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*