El creador de ‘Breaking bad’ visitarà Barcelona pel Serielizados Fest El creador de ‘Breaking bad’ visitarà Barcelona pel Serielizados Fest
Vince Gilligan serà un dels plats forts del festival que se celebrarà al setembre El creador de ‘Breaking bad’ visitarà Barcelona pel Serielizados Fest

Novetats de pes per a la 5a edició del Festival Internacional de Sèries de Barcelona, el Serielizados Fest. La primera és el canvi de dates. Si la 4a edició va tenir lloc al maig enguany el certamen se celebrarà del dies 27 al 30 de setembre a Barcelona. Però la notícia bomba que ha anunciat el festival a través d’un comunicat és que celebraran un lustre de vida amb la presència de Vince Gilligan, creador de la sèrie Breaking Bad i co-creador de l’spín-off Better Call Saul, recentment premiada als Peabody Awards per la seva tercera temporada.

El director, guionista, productor nord-americà farà una sessió de Q & A amb el periodista Toni Garcia Ramon. Una conversa informal que esdevé un dels moments més destacats de Serielizados Fest. Una manera clàssica per a l’audiència d’aprofundir en showrunners com Dan Harmon, David Simon i, aquest any, el guanyador del premi Emmy en dues ocasions per a Breaking Bad, Vince Gilligan. En l’edició d’enguany, el festival retrà homenatge a l’aclamada sèrie Breaking Bad aprofitant el desè aniversari de la seva estrena.

DE moment poques coses més s’ha revelat… Serielizados Fest explica que comptarà amb una extensa programació amb estrenes internacionals de sèries, documentals sobre la cultura pop televisiva, xerrades, convidats internacionals i una sessió per a professionals. En les properes setmanes han promès fer pública tota la programació del festival i més convidats.

Redacció

Redacció El cinèfil

'El Cinèfil' és un mitjà de comunicació dedicat a l’univers del cinema en tota la seva amplitud. El Cinèfil sigui una revista de cinema en xarxa i en català. Ens agrada definir-nos com una revista en xarxa perquè, a banda del web, també aprofitem les xarxes socials per a difondre i comunicar novetats i reflexions sobre el setè art. Ah, i tot plegat ho fem en català perquè és la nostra llengua. Gaudeix i que el cinema t'acompanyi... SEMPRE!

Tu que n'opines?

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*