La guineu que s’estimava els pollets La guineu que s’estimava els pollets
'La malvada guineu fertotge', el millor film d'animació francès segons els premis Cesar La guineu que s’estimava els pollets

La millor pel·lícula francesa d’animació de l’any si hem de fer cas als Premis Cesar (els Goya de França). Una pel·lícula que explica la història d’una guineu que és incapaç de fer por a ningú o de caçar res i no té una altra ocurrència que robar, d’una granja molt peculiar, uns ous de gallina per, després incubar i criar els pollets i menjar-se’ls!!! Però en néixer, els pollets creuen que la guineu és la seva mare i aquest s’encapritxa d’ells el que complicarà les coses a aquesta guineu que, ni és malvada ni ferotge. En aquesta divertida granja també trobarem un conill que actua com una cigonya sota la direcció d’un ànec boig. Un còctel animal explosiu que servirà de distracció per a tota la família i que es pot veure als cinemes també doblada al català.

La malvada guineu ferotge (Le grand merchant renardadapta el còmic homònim de Benjamin Renner, responsable de Ernest i Célestine, nominada a l’Oscar en la categoria de Millor Pel·lícula d’Animació. Aquest nou treball de Renner codirigit amb Patrick Imbert, continua l’estil que va marcar el seu anterior llargmetratge, dibuixant amb traços senzills a llapis i aquarel·la. La pel·lícula arriba als cinemes aquest 1 de juny després de participar al Festival Internacional de Cinema d’Animació d’Annecy, el Festival de Cinema Europeu de Sevilla, on va guanyar el Premi Europa Júnior, el BCN FILM FEST i haver aconseguit l’èxit de la crítica i el públic en seu país.

Redacció

Redacció El cinèfil

'El Cinèfil' és un mitjà de comunicació dedicat a l’univers del cinema en tota la seva amplitud. El Cinèfil sigui una revista de cinema en xarxa i en català. Ens agrada definir-nos com una revista en xarxa perquè, a banda del web, també aprofitem les xarxes socials per a difondre i comunicar novetats i reflexions sobre el setè art. Ah, i tot plegat ho fem en català perquè és la nostra llengua. Gaudeix i que el cinema t'acompanyi... SEMPRE!

Tu que n'opines?

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*