‘Bohemian Rhapsody’: Queen desembarca als cines ‘Bohemian Rhapsody’: Queen desembarca als cines
El biòpic sobre Queen serà dirigit per Dexter Fletcher ‘Bohemian Rhapsody’: Queen desembarca als cines

Una de les veus més icòniques dels anys 70-80 va ser la de Freddie Mercury, líder i vocalista de la banda Queen. S’han fet molts documentals sobre la vida del músic però l’any que ve arribarà a la gran pantalla el film que inicialment havia d’estar dirigit per Bryan Singer però que després del seu acomiadament ho estarà per Dexter Fletcher. Segons sembla Singer va faltar durant uns dies al rodatge i, tot i que es va al·legar baixa per malaltia (tant del mateix director com del seu pare), la productora finalment va decidir prescindir d’ell. En el comunicat oficial Fox no es van donar gaires detalls sobre els motius, però s’especula que podria ser per desavinences amb el protagonista del film, Rami Malek. Ara però tot tira endavant i per tancar les polèmiques ja tenim un primer tràiler de la pel·lícula.

Per la seva banda, Singer va fer el seu propi comunicat on explicava que l’estudi li va negar la baixa per poder estar amb el seu pare “greument malalt”. També afirmava que “no volia res més que ser capaç d’acabar aquest projecte i ajudar a honrar el llegat de Freddie Mercury i Queen”, malauradament segons el realitzador, “Fox no m’ho permetrà perquè  momentàniament vaig haver de posar per davant la meva salut i la dels meus éssers estimats”. Un cop formalitzat l’acomiadament, i per tal de no endarrerir-se amb la data d’estrena (prevista pel 25 de desembre), es va contractar ràpidament a un substitut, Dexter Fletcher.

Bohemian Rhapsody

El film estarà protagonitzat per Rami Malek, protagonista de la sèrie Mr. Robot i recent guanyador d’un Emmy. En una entrevista concedida a EW, l’actor afirmava que “quan ets capaç d’obrir els teus ulls i veure a una persona diferent mirant-te al mirall és un moment molt positiu”. Malek estarà acompanyat per Ben Hardy en el paper de Roger Taylor, Gwilym Lee que interpretarà a Brian May i per Joe Mazzello que donarà vida a John Deacon, més conegut com a Deacy.

Bohemian Rhpasody se centrarà en els inicis de la banda fins al concert Live Aid que van fer l’any 1985. Els originals Brian May i Roger Taylor formaran part del film com a productors musicals. Referent a la mítica veu de Mercury, Rami Malek explicava que “utilitzarem a Freddie tot el que puguem i a mi mateix tot el que puguem”.

Bohemian Rhapsody

Luana Valls

Luana Valls Cap de redacció d'El cinèfil

Nascuda al Brasil la Luana Valls és graduada en Periodisme, Cinema i Televisió per la Facultat de Comunicació Blanquerna. Ha treballat en diferents mitjans de comunicació escrits com el 'Diari Ara' i 'El Periódico' i també té experiència en el camp del cinema de la mà de la productora catalana Batabat i realitzant la cobertura informativa de festivals de cinema arreu de Catalunya. Des del principi, unida a aquesta aventura cinèfila amb ganes i il·lusió

Tu que n'opines?

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*