today-is-a-good-day

La Dora explora els cinemes

- Advertisement -

Des de l’any 2000 un grapat de nenes i nens han gaudit de les aventures de Dora l’exploradora que s’emetien en el canal infantil Nickelodeon. I com qui no vol la cosa, o sí, ens arriba el film en imatge real. El film, titulat Dora l’exploradora, estarà protagonitzat per Isabela Moner, recentment vista a l’últim film de Transformers i que en breus apareixerà al costat de Benicio del Toro a Sicario.

- Advertisement -

En el film, la protagonista apareixerà acompanyada del seu cosí Diego i del seu inseparable amic, el mico Botes. Moner afirmava, “per mi és tot un honor haver estat escollida per donar vida a la Dora. Estic emocionada perquè vaig créixer veient la sèrie i, per a mi, especialment en la meva condició de llatinoamericana, Dora va ser un exemple meravellós, és forta, aventurera i molt divertida”.

- Advertisement -

Durant 174 episodis Dora l’exploradora va viure un grapat d’aventures en un món de fantasia amb l’ajuda d’una motxilla que parlava, un mapa antropomòrfic i el seu mico. La pel·lícula presentarà una versió adolescent del personatge que es mudarà a la ciutat on viurà amb el seu cosí Diego i en Botes. El film ja s’ha acabat de rodar i ja s’ha anunciat el títol: Dora and the Lost City of Gold.

El cineasta Michael Bay ha actuat i actua de productor del projecte, mentre que de la direcció ha recaigut sobre James Bobin, amb un guió de Nick Stoller i Danielle Sanchez-Witzel. El president de Paramount Players, Brian Robbins, explicava, “la Dora porta molts anys sent una valenta i aclamada heroïna de la televisió d’animació, i de la mateixa manera que la Dora, Isabela té una increïble fortalesa d’esperit i és una defensora dels valors positius”. A part de Moner, també s’uneixen Eugenio Derbez, Michael Peña, Eva Longoria, Adriana Barraza, Temuera Morrison, Jeffrey Wahlberg, Nicholas Coombe, Madeleine Madden y Danny Trejo.

- Advertisement -
Redaccióhttps://elcinefil.cat/
'El Cinèfil' és un mitjà de comunicació dedicat a analitzar, explicar i difondre l’univers del cinema en tota la seva amplitud. Parlem de pel·lícules, sèries i festivals i també organitzem tot tipus d'esdeveniments relacionats amb el cinema. Ens agrada dir que som una revista en xarxa i en català. En xarxa perquè, a banda del web, també aprofitem les xarxes socials per a difondre i comunicar novetats i reflexions sobre el setè art. I tot plegat ho fem en català perquè és la nostra llengua. Gaudeix i que el cinema t'acompanyi... SEMPRE!

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents