Dora l’exploradora tindrà pel·lícula en imatge real Dora l’exploradora tindrà pel·lícula en imatge real
L'actriu Isabela Moner serà l'encarregada de protagonitzar el film Dora l’exploradora tindrà pel·lícula en imatge real

Des de l’any 2000 un grapat de nenes i nens han gaudit de les aventures de Dora l’exploradora que s’emetien en el canal infantil Nickelodeon. L’any que ve, de la mà de la cadena i en associació amb Paramout Players, farà el seu debut a la gran pantalla i en imatge real. El film que es titularà Dora l’exploradora, estarà protagonitzat per Isabela Moner, recentment vista a l’últim film de Transformers i que en breus apareixerà al costat de Benicio del Toro a Sicario.

Dora l'exploradora

En el film, la protagonista apareixerà acompanyada del seu cosí Diego i del seu inseparable amic, el mico Botes. Moner afirmava, “per mi és tot un honor haver estat escollida per donar vida a la Dora. Estic emocionada perquè vaig créixer veient la sèrie i, per a mi, especialment en la meva condició de llatinoamericana, Dora va ser un exemple meravellós, és forta, aventurera i molt divertida”.

Durant 174 episodis Dora l’exploradora va viure un grapat d’aventures en un món de fantasia amb l’ajuda d’una motxilla que parlava, un mapa antropomòrfic i el seu mico. La pel·lícula presentarà una versió adolescent del personatge que es mudarà a la ciutat on viurà amb el seu cosí Diego i en Botes. El film es rodarà a Queensland, Austràlia i està previst que s’estreni l’estiu del 2019.

El cineasta Michael Bay estarà vinculat al projecte com a productor, mentre que de la direcció se n’ocuparà James Bobin, amb un guió de Nick Stoller i Danielle Sanchez-Witzel. El president de Paramount Players, Brian Robbins, explicava, “la Dora porta molts anys sent una valenta i aclamada heroïna de la televisió d’animació, i de la mateixa manera que la Dora, Isabela té una increïble fortalesa d’esperit i és una defensora dels valors positius”.

Dora l'exploradora

Luana Valls

Luana Valls Cap de redacció d'El cinèfil

Nascuda al Brasil la Luana Valls és graduada en Periodisme, Cinema i Televisió per la Facultat de Comunicació Blanquerna. Ha treballat en diferents mitjans de comunicació escrits com el 'Diari Ara' i 'El Periódico' i també té experiència en el camp del cinema de la mà de la productora catalana Batabat i realitzant la cobertura informativa de festivals de cinema arreu de Catalunya. Des del principi, unida a aquesta aventura cinèfila amb ganes i il·lusió

Tu que n'opines?

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*