‘DP2’ ja té equip nou ‘DP2’ ja té equip nou
La seqüela comptarà altre cop amb Ryan Reynolds com a protagonista ‘DP2’ ja té equip nou

Nou tràiler de la segona entrega de l’antiheroi més gamberro de Marvel. Evidentment estem parlant de Deadpool i en aquest nou tastet ja podem veure que l’humor irreverent continua. Jutgeu-ho vosaltres mateixos:

La primera pel·lícula va esdevenir un fenomen de masses gairebé sense esperar-ho, i va aconseguir recaptar més de 782 milions de dòlars a tot al món i va guanyar molts fans nous que esperen novetats sobre la seqüela i, tot i que s’han fet esperar aquí les tenim. El film s’estrenarà el proper 18 de maig, tot i que a molts cinemes el dia abans tindrà lloc una sessió doble de la primera entrega i preestrena d’aquesta tot seguit.

Canvis inesperats

Deadpool 2 comptarà de nou amb Ryan Reynolds com a protagonista però malauradament Tim Miller no repetirà com a director després d’abandonar el projecte segons sembla per desavinences creatives i de pressupost. Pel que fa a la marxa del cineasta, Reynolds afirmava en una entrevista per GQ, “em sap greu que hagi marxat de la pel·lícula. En Tim és brillant i ningú va treballar a Deadpool tant dur com ell”. De la mateixa manera, també va deixar caure que durant el primer rodatge havien sorgit “lleugeres discussions” que amb el pas del temps es van anar fent més grans. “No m’asseuré amb Tim Miller i li diré ‘Els efectes visuals han de ser així’. L’home és un mag dels efectes especials però, hi ha coses del personatge i del to que conec molt bé”, afirmava Reynolds.

Deadpool-2

Per la seva banda, Miller va voler acabar amb els rumors i en una entrevista per CG Garage va explicar,”vam tenir baralles amb la post-producció però res que se surti del normal. L’equip era genial, tothom ajudava i tots ens ho vam passar molt bé”. Així doncs, l’encarregat de portar a bon port aquesta seqüela serà David Leitch (John Wick). Sobre aquesta substitució Miller deia “no conec en David però tot el que he sentit d’ell són coses bones. No vull res més que el millor pel personatge“.

Cares noves

Durant la primera pel·lícula, el personatge de Deadpool va comptar amb l’ajuda d’un parell d’X-men, Coloso i Megasonic Teenage Warhead i, tot apunta que a la seqüela també els tornarem a veure. Però, en aquesta ocasió també veurem cares noves com els personatges del còmic Domino i Cable. L’actriu que donarà vida a Domino serà Zazie Beetz. Va ser el mateix Ryan Reynolds qui ho va fer públic a través del seu perfil de Twitter en un divertida piulada…

Deadpool 2

La productora estava buscant una dona que encaixi amb les característiques del personatge, “molt capaç, extremadament segura d’ella mateixa, amb cuirassa i un sarcasme a prova de bales. Però, sota aquest escut, segueix sent vulnerable”. Ja veurem si Beetz està a l’altura de les expectatives… Per altra banda, el personatge de Cable per fi té “propietari” i finalment se l’ha quedat Josh Brolin. Serà la seva segona incursió en el terreny dels superherois, ja que, ja se l’ha pogut veure a l’univers Marvel donant vida al malvat Thanos.

Marvel Studios en associació amb 20th Century Fox, s’encarreguen de la producció d’aquesta seqüela que pertany a la saga X-Men, esdevenint un spin-off de la mateixa. El guió va a càrrec de Rhett Reese i Paul Wernick, els quals també treballen en el de Zombieland 2 i van ser els creadors de l’humor esbojarrat de Deadpool. Recordem que fruit de la compra de Fox per part de Disney ara aquest personatge i tots el de la saga X-Men són propietat de l’empresa de Mickey Mouse.  

Redacció

Redacció El cinèfil

'El Cinèfil' és un mitjà de comunicació dedicat a l’univers del cinema en tota la seva amplitud. El Cinèfil sigui una revista de cinema en xarxa i en català. Ens agrada definir-nos com una revista en xarxa perquè, a banda del web, també aprofitem les xarxes socials per a difondre i comunicar novetats i reflexions sobre el setè art. Ah, i tot plegat ho fem en català perquè és la nostra llengua. Gaudeix i que el cinema t'acompanyi... SEMPRE!

Tu que n'opines?

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*