‘DietLand’: el calvari de fer règim es fa sèrie ‘DietLand’: el calvari de fer règim es fa sèrie
Julianna Margulies torna a la televisió després del seu paper a 'The Good Wife' ‘DietLand’: el calvari de fer règim es fa sèrie

La nova sèrie de la cadena AMC està inspirada en la novel·la escrita per Sarai Walker al 2015 sota el títol Dietland. Està emmarcada dins el gènere de la fantasia i parla sobre els cànons de bellesa i la indústria que l’envolta. Al món femení les aparences i les dietes són les que predominen en una lluita per ser millor o aconseguir destacar i així sembla que ho determina la societat. Ara bé, aquests model de vida hauria de quedar rebaixat a un altre pla i les dones haurien d’estar valorades pel que són capaces de fer sense tenir un cos 10.

En format de comèdia d’humor negre la ficció posarà el focus en l’obsessió de la societat amb la bellesa, la moda i la pèrdua de pes a través dels d’ulls d’aquells que treballen en la indústria de la bellesa. La sèrie tractarà al llarg de 10 capítols els temes relacionats amb la hipersexualització, la misogínia i l’autoestima.

L’actriu protagonista de la sèrie The Good Wife, Julianna Margulies, forma part de l’elenc d’aquest projecte i interpretarà a Kitty Montgomery, l’ambiciosa editora d’una revista que veu com la seva vida entra en caos quan una organització terrorista comença a posar el punt de mira a la gent del seu cercle personal i professional. Joy Nash (Twin Peaks o The Mindy Project) serà la protagonista de la història i el seu paper serà el de Plum Kettle, redactora d’una columna de consells d’una revista per a adolescents que signa amb un pseudònim i té previst realitzar-se una cirurgia per reduir el seu pes, després de veure que els exercicis i les dietes durant anys no li han servit de res. Nash es trobarà enmig de dues faccions feministes totalment rivals. Juntament a les dues actrius hi haurà Robin Weigert, Adam Rothenberg, Tamara Tunie, Erin Darke, Rowena King, Will Seefried, Ricardo Davila o Tramell Tillman.

Amazon Prime Video estrenarà el proper 5 de juny la ficció que compta amb Marti Noxon com a guionista i showrunner, també ha participat en la redacció de guions de sèrie com Buffy the Vampire Slayer, Mad Men i és la creadora de Girlfriends Guide to Divorce i co-creadora de UnREAL. Té pendent estrenar l’adaptació de la novel·la de Gillian Flynn, Sharp Objects, la qual estrenarà HBO aquest mateix any amb Amy Adams com a protagonista.

Ylenia Cañadas

Ylenia Cañadas Cap de continguts d'El Cinèfil

Biòloga Molecular de professió i cinèfila per naturalesa. Els anys com a voluntària al Festival de Sitges han forjat la seva unió amb el cinema oferint-li l’oportunitat de col·laborar com a crítica en diversos mitjans de comunicació. També col·labora amb altres mitjans pels quals realitza la cobertura de diversos festivals de cinema a nivell nacional i esdeveniments de caire cultural. Ha exercit com a Jurat Jove al Festival de Sitges, Jurat de la Crítica a TerrorMolins i Sant Cugat Fantàstic. És membre de l'Associació Catalana de la Crítica i de l'Escriptura (ACCEC). Col·labora fent ressenyes de locals per a Google. Entre les seves aficions destaquen les muntanyes russes, la fotografia, les manualitats i, per suposat, el cinema, especialment els gèneres de terror i animació.

Tu que n'opines?

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*