today-is-a-good-day

Terminator tornarà de la mà de James Cameron i ubicada a Mèxic

- Advertisement -

Sense cap mena de dubte, Terminator és un dels personatges més valorats i reconeguts de la història del cine i l’aparició del primer film va suposar un abans i un després dins el gènere de la ciència-ficció. Però si parlem de la saga, segurament hi hagi certes discrepàncies a l’hora de valorar-la en tot el conjunt. James Cameron va estar al capdavant de les dues primeres entregues i després se’n va desvincular, aquest fet no va impedir que Paramount seguís amb la franquícia, així que posteriorment van arribar Terminator 3, 4 i 5. L’última estrena, Terminator 5: Genesys no va aconseguir l’èxit que s’esperava, afortunadament gràcies al mercat asiàtic, el film va fer una taquilla acceptable.

Després del fracàs de l’última entrega molts pensaven que Paramount finalment decidiria prescindir d’un dels seus personatges estrella però, res més lluny de la realitat. Terminator 6 serà una realitat i ja té llum verda per part de l’estudi. La bona notícia pels fans és que James Cameron tornarà a fer-se càrrec del projecte, com a productor i, que Tim Miller (Deadpool) serà l’encarregat de dirigir-la. També cal destacar que Arnold Schwarzenegger tornarà a ficar-se a la metàl·lica pell d’un T-800 i Linda Hamilton interpretarà de nou a Sarah Connor, paper que no encarnava des de Terminator 2.

- Advertisement -

terminator 6

- Advertisement -

El sisè film de la saga es troba actualment en una fase de preproducció i s’espera que entri en la següent a partir del mes de juny. Si totes les previsions van seguint el seu curs, la pel·lícula podria veure la llum l’estiu del 2019. Per ara se’n desconeix el títol i no se sap gaire cosa de la trama a excepció que gran part de la història es desenvoluparà a Ciutat de Mèxic i que, obviarà tots els fets transcorreguts després de la segona pel·lícula.

També s’ha desvelat que, a part del retorn de Schwarzenegger i Hamilton, s’està buscant a una actriu mexicana de 18 anys per interpretar al personatge principal, Dani Ramos. Per altra banda, tota la pel·lícula necessita el seu antagonista, així que també s’estan fent càstings per trobar un actor llatí per donar vida a aquest personatge. Segons The Hollywood Reporter, l’actriu Mackenzie Davis (Blade Runner 2049) està amb negociacions amb la productora del film per unir-se a l’elenc. El portal també explica que Davis podria donar vida a una soldat assassina en una missió especial. Caldrà esperar per tenir confirmació i perquè arribin més detalls d’aquesta nova producció.

- Advertisement -
Luana Valls
Nascuda al Brasil la Luana Valls és graduada en Periodisme, Cinema i Televisió per la Facultat de Comunicació Blanquerna. Ha treballat en diferents mitjans de comunicació escrits com el 'Diari Ara' i 'El Periódico' i també té experiència en el camp del cinema de la mà de la productora catalana Batabat i realitzant la cobertura informativa de festivals de cinema arreu de Catalunya. Des del principi, unida a aquesta aventura cinèfila amb ganes i il·lusió

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents