Orgia de superherois a ‘Avengers: Infinity War’ Orgia de superherois a ‘Avengers: Infinity War’
El film arribarà a les pantalles aquest divendres 27 d'abril Orgia de superherois a ‘Avengers: Infinity War’

Cada dia falta menys perquè arribi a les sales de cinema un dels esdeveniments més esperats de l’Univers Marvel de la Fase 3, Avengers: Infinity War. L’estrenarà serà aquest divendres 27 d’abril i els germans Joe i Anthony Russo seran els encarregats de donar-li forma tal com ja van fer  a Captain America: Civil War o The Winter Soldier (a més de sèries com Marvel’s Agent Carter, Community o Arrested Development). Per fer l’espera més lleugera va sorgir un primer tràiler molt interessant, perquè bàsicament entren en escena gairebé tots els superherois Marvel i veiem en acció el malvat Thanos. En el darrer tràiler que s’ha pogut veure es desvetlla una mica més sobre la trama, però tot està bastant censurat i és bastant misteriós.

Sí, també veurem als Guardians of the Galaxy i els fills de Thanos pertanyents a l’Ordre Negre hi figuren sota la mà de la figura paterna, el romanç entre la Bruixa Escarlata i Visió es fa més visible i hi ha canvi de look de la Vídua Negra (ara vídua rossa). Tot i que el pòster sembla que estigui atapeït de personatge, se sap que al film n’hi sortiran fins a 67, pertanyents a tot el món Marvel. 

Per ara se sap que Thanos serà el malvat principal, tal com la resta de la saga ens ha anat presentant, el qual desitja fer-se amb totes les gemmes de l’infinit. A més el tràiler revela una perillosa visita a la Terra. El rodatge s’ha dut a terme a Atlanta, Nova York i Escòcia. Tot i que els actors Jeremy Renner (Arrival o American Hustle) i Elizabeth Olsen (Avengers: Age of Ultron o Luces Rojas) van ser els primers en arribar a Edimburg per rodar algunes escenes del film, junt amb altres personatges com Visió, Thor, Spiderman o la Vídua Negra. També s’espera que hi hagi una important escena entre Robert Downey Jr. (Iron Man) i Benedict Cumberbatch (Doctor Strange) que ja llueix  escenes sense cap pudor al tràiler. Chris Evans (Capità Amèrica) es va sumar al rodatge un mes després, i és probable que sigui la seva darrera interpretació donant vida al paladí amb escut, ja que finalitza el seu contracte després de la 4a pel·lícula d’Avengers.

Ylenia Cañadas

Ylenia Cañadas Cap de continguts d'El Cinèfil

Biòloga Molecular de professió i cinèfila per naturalesa. Els anys com a voluntària al Festival de Sitges han forjat la seva unió amb el cinema oferint-li l’oportunitat de col·laborar com a crítica en diversos mitjans de comunicació. També col·labora amb altres mitjans pels quals realitza la cobertura de diversos festivals de cinema a nivell nacional i esdeveniments de caire cultural. Ha exercit com a Jurat Jove al Festival de Sitges, Jurat de la Crítica a TerrorMolins i Sant Cugat Fantàstic. És membre de l'Associació Catalana de la Crítica i de l'Escriptura (ACCEC). Col·labora fent ressenyes de locals per a Google. Entre les seves aficions destaquen les muntanyes russes, la fotografia, les manualitats i, per suposat, el cinema, especialment els gèneres de terror i animació.

Tu que n'opines?

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*