today-is-a-good-day

‘Megalodón’: El tauró prehistòric surt a la superfície

- Advertisement -

S’acosta l’estiu i com no podia faltar, aquest divendres s’estrenarà una nova pel·lícula de taurons. Sí, ho heu llegit bé però aquest cop no es tractarà d’un tauró blanc o d’un de modificat genèticament, no. Aquest cop ens trobarem davant d’una criatura prehistòrica que tothom pensava que estava extingida. Estem parlant ni més ni menys que del Megalodón. El film, del director John Turteltaub, protagonitzada per Jason Statham.

- Advertisement -

La pel·lícula està basada en una saga literària de Steven Alten publicada l’any 1997 sobre aquest super tauró que sorgeix de les profunditats de l’oceà i amenaça de destruir-ho tot al seu pas. En el film, Jason Statham donarà vida a Jonas Taylor, un expert en rescats a alta mar, que mirarà de salvar la vida de la tripulació d’un submarí d’aigües profundes que durant una expedició que forma part d’un programa internacional d’observació submarina és atacada per una misteriosa criatura. En aquest moment, el personatge de Statham és contractat per un visionari oceanògraf xinès per tal que rescati a la tripulació i per acabar amb la terrible amenaça que els assetja, un tauró de més de vint metres conegut com a Megalodón.

- Advertisement -

El que ningú sap és que Taylor ja havia topat amb aquesta aterridora criatura anys enrere. Així doncs, haurà de fer front als seus temors i arriscar la seva vida per salvar la de la tripulació atrapada en el submarí, i es trobarà de nou cara a cara amb el depredador més gran i letal de tots els temps.

A part de comptar amb Jason Statham, el film també té en el seu elenc a Li Bingbing, Cliff Curtis, Rainn Wilson, Ruby Rose, Winston Chao, Page Kennedy, Jessica McNamee, Ólafur Darri Ólafsson, Robert Taylor, Sophia Shuya Cai i, Masi Oka.

megalodón

- Advertisement -
Luana Valls
Nascuda al Brasil la Luana Valls és graduada en Periodisme, Cinema i Televisió per la Facultat de Comunicació Blanquerna. Ha treballat en diferents mitjans de comunicació escrits com el 'Diari Ara' i 'El Periódico' i també té experiència en el camp del cinema de la mà de la productora catalana Batabat i realitzant la cobertura informativa de festivals de cinema arreu de Catalunya. Des del principi, unida a aquesta aventura cinèfila amb ganes i il·lusió

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents