‘Memorias de un hombre en pijama’, a competició al Festival de Màlaga ‘Memorias de un hombre en pijama’, a competició al Festival de Màlaga
Raúl Arévalo i María Castro hi posaran les veus ‘Memorias de un hombre en pijama’, a competició al Festival de Màlaga

Del 13 al 22 d’abril se celebrarà una nova edició del Festival de cinema de Màlaga. Enguany, l’animació tornarà a tenir un protagonisme especial, ja que es recupera la secció Animazine, amb curtmetratge per a nens i adults però el més rellevant és que, per segona vegada en la història del Festival, una pel·lícula d’animació estarà en secció oficial a concurs. Estem parlant de Memorias de un hombre en pijama, dirigida per Carlos Fernández de Vigo.

El projecte té l’origen en les tires còmiques que, setmanalment, va publicar amb el mateix nom el dibuixant valencià Paco Roca al diari Las Provincias, el 2011. El llargmetratge és un reflex àcid sobre alguns dels estereotips de la nostra societat i una reflexió sobre l’equilibri entre les metes professionals i el compromís personal. Reflexions, en clau d’humor, sobre la modificació dels patrons de conducta en les relacions de parella, la solteria, els casats, els solters, l’adolescència que mai desapareix o les amistats.

La nova comèdia romàntica de Carlos Fernández de Vigo combina animació amb imatges reals i narra la història de Paco (Raúl Arévalo) i Ocellet (María Castro). El Paco és un home orgullós de ser solter, de 40 anys, qui en la plenitud de la vida aconsegueix fer realitat el seu somni d’infantesa: treballar des de casa i en pijama. Quan pensa que ha aconseguit el súmmum de la felicitat, apareix a la seva vida l’Ocellet, una noia de la qual se n’enamorarà irremeiablement i que farà que es replantegi la comoditat del seu modus vivendi. Per la seva part, l’Ocellet haurà de lluitar per conviure amb un home la màxima aspiració del qual és quedar-se tot el dia a casa en pijama.

El film comptarà amb la música del grup Love of Lesbian i, a part de tenir a Raúl Arévalo i María Castro com a protagonistes, també tindrà la participació de les veus de Manuel Manquiña, Santi Balmes, Julián Saldarriaga, Jordi Brunet, Tacho González i Elena S. Sánchez. Memorias de un hombre en pijama és una producció de Dream Team Concept, Ladybug Films i Hampa Studio, amb la participació de TV3, Movistar+ i TVE i el suport de el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, IVAC, AGADIC i l’ICAA–Ministerio de Cultura.

MEMORIAS-DE-UN-HOMBRE-EN-PIJAMA

Redacció

Redacció El cinèfil

'El Cinèfil' és un mitjà de comunicació dedicat a l’univers del cinema en tota la seva amplitud. El Cinèfil sigui una revista de cinema en xarxa i en català. Ens agrada definir-nos com una revista en xarxa perquè, a banda del web, també aprofitem les xarxes socials per a difondre i comunicar novetats i reflexions sobre el setè art. Ah, i tot plegat ho fem en català perquè és la nostra llengua. Gaudeix i que el cinema t'acompanyi... SEMPRE!

Tu que n'opines?

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*