‘The Rain’, la nova aposta danesa de Netflix ‘The Rain’, la nova aposta danesa de Netflix
Una sèrie post-apocalíptica que arribarà el 4 de maig ‘The Rain’, la nova aposta danesa de Netflix

Netflix està apostant fort a l’hora de presentar nous continguts originals, tant pel que fa a sèries com a pel·lícules. Un dels films més recents, Annihilation, protagonitzat per Natalie Portman ha tingut un gran èxit entre els fans del gènere de la ciència-ficció. En el terreny de les sèries, la plataforma sota demanda, ha presentat The Rain, la seva primera ficció produïda a Dinamarca. Es tracta d’una sèrie post apocalíptica on els protagonistes hauran de protegir-se d’un enemic mortal, la pluja.

Els creadors de The Rain són Jannik Tai Mosholt, conegut per ser el guionista de Borgen, Esben Toft Jacobsen i Christian Potalivo. La direcció ha anat a càrrec de Kenneth Kaniz i Natahsa Arthy. La data de l’estrena serà el pròxim 4 de maig i la sèrie ens situarà en un món que ha deixat d’existir tal com el coneixem. La ficció estaria a cavall entre The 100 del canal estatunidenc The CW i l’espanyola La Zona, vista a Movistar+.

The rain

Sis anys després que un agressiu virus propagat a través de la pluja hagi acabat amb gairebé tota la població d’Escandinàvia, dos germans que estaven aïllats en un búnquer, decideixen sortir a l’exterior. Deixant la comoditat del seu refugi, s’uniran a un grup de joves supervivents que s’embarcaran en una aventura per descobrir si hi ha més senyals de vida i, potser, una cura. Aquesta nova situació, però també els portarà a enfrontar-se a nous dilemes que els reportarà aquesta nova llibertat, com ara un nou ordre social en el qual no hi ha regles però els problemes d’abans com l’amor i la gelosia segueixen vigents.

Els protagonistes de The Rain seran Mikkel Boe Følsggard, Alba August, Lucas Lynggaard Tønnesen i Lars Simonsen. Completaran l’elenc de la sèrie, Iben Hjejle, Lukas Løkken, Angela Bundalovic, Sonny Lindberg, Jessica Dinnage i Johannes Kuhnke. Ja tenim disponible el primer tràiler.

Luana Valls

Luana Valls Cap de redacció d'El cinèfil

Nascuda al Brasil la Luana Valls és graduada en Periodisme, Cinema i Televisió per la Facultat de Comunicació Blanquerna. Ha treballat en diferents mitjans de comunicació escrits com el 'Diari Ara' i 'El Periódico' i també té experiència en el camp del cinema de la mà de la productora catalana Batabat i realitzant la cobertura informativa de festivals de cinema arreu de Catalunya. Des del principi, unida a aquesta aventura cinèfila amb ganes i il·lusió

Tu que n'opines?

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*