Netflix ens deixa perduts a l’espai Netflix ens deixa perduts a l’espai
Els 10 episodis es podran veure a partir del 13 d'abril a la plataforma Netflix ens deixa perduts a l’espai

És evident que la plataforma online no es deixa acoquinar davant res. Tot i que algunes de les seves produccions són criticades o la seva manera de treballar no és del gust de tothom, al final Netflix fa la seva i continua treballant en centenars que projectes que van veient la llum constantment i sorprenent als seus abonats, ja que sempre saben la manera de conquistar-los.

Potser un gènere que no acaben de trobar la fórmula de l’èxit és el de la ciència ficció, ja que les darreres estrenes no han tingut una bona crítica com s’esperava, com ha passat amb Mute de Duncan Jones o The Cloverfield Paradox, una space opera que prometia més del que va acabar oferint. Ara arriba el remake de la sèrie que va crear Irwin Allen (The Lost World o The Towering Inferno) al 1965, que va comptar amb 3 temporades i més de 80 episodis, Lost in Space.

El reboot agafarà com a base la sèrie original, però serà actualitzada en diversos aspectes. El to amigable i familiar deixarà pas a un estil més seriós i vibrant, com es deixa veure en el disseny del robot que acompanya als Robinson. El showrunner de la sèrie, Zack Estrin (Prison Brake, The River), promet una aventura més seguint l’estela de Jurassic Park, però sense trair l’ànima de la saga original. Caldrà esperar al proper 13 d’abril per veure si aquest referent tant ambiciós no acaba tornant-se en contra.

La premissa de la sèrie és que centenars de famílies són escollides per a una missió de colonització nous planetes, però que acaba en fallida. Els Robinson és una d’elles que per un accident acaben perduts a un planeta molt semblant a la Terra, on hauran de lluitar per a sobreviure, ja que estan totalment sols i aïllats.

Els protagonistes són Toby Stephens com a John Robinson, Molly Parket que dona vida a Maureen Robinson, Ignacio Serricchio que es fica a la pell d’en Don West, Taylor Russel en la de Judy Robinson, Mina Sundwall és Penny Robinson, Maxwell Jenkins assumeix la identitat de Will Robinson i, per últim, Parker Posey com a Dra. Smith. Mentre que la direcció recau sobre l’equip conformat per Tim Southam, Deborah Chow, Alice Troughton i Neil Marshall. Comptarà amb 10 episodis de 60 minuts de duració aproximats cadascun. 

El tràiler proposa sensacions èpiques, espectaculars i emocionants. A més la companyia està venent el producte com una mescla entre E.T i Jurassic Park, però per aquestes imatges encara no es pot confirmar si serà així. 

Ylenia Cañadas

Ylenia Cañadas Cap de continguts d'El Cinèfil

Biòloga Molecular de professió i cinèfila per naturalesa. Els anys com a voluntària al Festival de Sitges han forjat la seva unió amb el cinema oferint-li l’oportunitat de col·laborar com a crítica en diversos mitjans de comunicació. També col·labora amb altres mitjans pels quals realitza la cobertura de diversos festivals de cinema a nivell nacional i esdeveniments de caire cultural. Ha exercit com a Jurat Jove al Festival de Sitges, Jurat de la Crítica a TerrorMolins i Sant Cugat Fantàstic. És membre de l'Associació Catalana de la Crítica i de l'Escriptura (ACCEC). Col·labora fent ressenyes de locals per a Google. Entre les seves aficions destaquen les muntanyes russes, la fotografia, les manualitats i, per suposat, el cinema, especialment els gèneres de terror i animació.

Tu que n'opines?

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*