today-is-a-good-day

Els zombies de Carlos Sisi faran el salt a la gran pantalla

- Advertisement -

L’escriptor malagueny Carlos Sisí, va començar a escriure la saga de Los Caminantes l’any 2008, penjant a internet els primers capítols d’una obra que avui en dia compta amb 5 títols i encara no ha finalitzat la seva interessant història. El moviment a la xarxa va difondre’s com una pandèmia i va arribar a oïdes de diverses editorials, així va arribar a publicar-se en les que estan centrades en el gènere de terror i posteriorment va fer el salt a les grans editorials distribuïdores. El primer volum ha estat editat més de 10 vegades, fet que va propiciar que fos traduït a l’anglès i francès i publicat en diversos països de parla anglesa sota el títol The Wanderers.

La història transcorre en una Màlaga post-apocalíptica que es troba envaïda pels zombies i narra les desventures d’un grup de supervivents que, després de les perícies personals, troben un refugi aparentment segur al poliesportiu de Carranque. Es tracta d’una saga punyent que recull els darrers dies de la civilització tal com la coneixem. Amb un llenguatge visual i directe mostra com els destins dels personatges es veuen vinculats entorn un misteriós i macabre home, el Pare Isidro.

- Advertisement -

- Advertisement -

El gènere zombie sempre ha estat ben acollit al nostre territori, ja sigui a través de les sèries, pel·lícules o novel·les, tal com demostra l’èxit d’aquesta saga i el seu recent salt anunciat a la gran pantalla amb una adaptació cinematogràfica. Fa molts anys que els seguidors de la saga esperaven aquesta notícia, ja que la història dona per fer una bona adaptació i els fans han anat fent innombrables il·lustracions, diorames, ninots i fins i tot recreacions zombies per la ciutat protagonista.

Fins al moment es desconeix qui serà l’encarregat de dirigir el film, però al proper Festival de Màlaga, l’escriptor i productor (desconegut també per ara) mostrarà el primer teaser pòster de la pel·lícula. Sisí explicava, en declaracions a La Opinión de Málaga, que “em complau dir que es comptarà amb mi per a tot el que sigui referent al procés d’adaptació, així que la pel·lícula serà el que sempre he volgut que fos, tenint en compte el pressupost. Hi ha moltíssimes ganes i molta il·lusió. El productor i jo coincidim en què no cal un pressupost milionari per desenvolupar un treball magnífic. Suplirem la carència amb tenacitat, i molt amor i cura sobre cada fotograma, que d’això sí que en podem presumir”.

Carlos Sisí és un dels autors més imparables i prolífics del territori, ja que fa uns mesos va publicar la novel·la Vienen cuando hace frío, que va implicar el seu retorn al terror amb inspiració en Stephen King i Lovecraft. I el proper mes veurà la llum el seu darrer llançament, Nigromante, la seva primera incursió dins el gènere de la fantasia medieval, però ara està preparant-ne pel proper any un de nou de caire vampíric. Tot així, sense deixar de banda la seva popular saga zombie i les tires còmiques diàries tant populars a les xarxes socials Historias con Alma, de les quals ja se n’han editat dos volums.

 

- Advertisement -
Ylenia Cañadashttps://www.elcinefil.cat
Biòloga Molecular de professió i cinèfila per naturalesa. Els anys com a voluntària en el festival de Sitges han forjat la seva unió amb el cinema oferint-li l'oportunitat de col·laborar com a crítica i redactora per a diversos mitjans de comunicació nacionals, així com a realitzar la cobertura de festivals de cinema o esdeveniments culturals. Ha exercit com Jurat de la Crítica, Méliès d'Or i Jurat Jove en el Festival de Sitges, de la crítica al BCN Film Festival,, l'Americana, TerrorMolins, Sant Cugat Fantàstic, TaShort Fest, l'Alternativa o Sabadell Film Festival, entre altres. Ha estat cap de premsa i programadora del Festival de Cinema Fantàstic de Sant Boi (Fantboi) i actualment és codirectora i programadora de la Mostra de Cinema Nòrdic de Barcelona (Nòrdica). A més, és membre de la Associació Catalana de la Crítica i l'Escriptura Cinematogràfica (ACCEC) i treballa en un cinema de Barcelona.

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents