Cate Blanchett i Jack Black junts a ‘The house with a clock in its walls’ Cate Blanchett i Jack Black junts a ‘The house with a clock in its walls’
El film s'estrenarà el pròxim 21 de setembre Cate Blanchett i Jack Black junts a ‘The house with a clock in its walls’

L’any 1973, John Bellairs publicava la novel·la The house with a clock in its walls, il·lustrada per Edward Gorey, una història de terror que aquest estiu arribarà a la gran pantalla de la mà del director Eli Roth i amb Cate Blanchett i Jack Black en els papers protagonistes. El film narra com un nen de deu anys que acaba de quedar-se orfe, anomenat Lewis Barnavelt, es trasllada a viure a New Zebedee per viure a la casa del seu particular oncle.

El que no s’espera Lewis és que la seva tranquil·la i més aviat avorrida nova vida es veurà alterada quan descobreixi un misteriós rellotge que accionarà de manera accidental i despertarà bruixes i mags d’un món secret. El paper del jove Lewis anirà a càrrec d’Owen Vaccaro, que a part de compartir escena amb Jack Black i Cate Blanchett, també ho farà amb Kyle MacLachlan, Colleen Camp, Renée Elise Goldsberry, Vanessa Anne Williams i Sunny Suljic.

Pel que fa al guió, l’ha firmat Eric Kripke, habitual en aquest tipus de productes de gènere fantàstic, ja que, és el creador de la popular sèrie Supernatural. El film s’estrenarà el pròxim 21 de setembre però per ara ja tenim disponible un primer tràiler.

Luana Valls

Luana Valls Cap de redacció d'El cinèfil

Nascuda al Brasil la Luana Valls és graduada en Periodisme, Cinema i Televisió per la Facultat de Comunicació Blanquerna. Ha treballat en diferents mitjans de comunicació escrits com el 'Diari Ara' i 'El Periódico' i també té experiència en el camp del cinema de la mà de la productora catalana Batabat i realitzant la cobertura informativa de festivals de cinema arreu de Catalunya. Des del principi, unida a aquesta aventura cinèfila amb ganes i il·lusió

Tu que n'opines?

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*