‘Rompe Ralph 2’ arriba a Internet ‘Rompe Ralph 2’ arriba a Internet
El film arribarà a les nostres pantalles el 5 de desembre ‘Rompe Ralph 2’ arriba a Internet

Durant la celebració de la ComiCon d’aquest any, es va fer oficial la segona part de Rompe Ralph. El film sobre el món dels videojocs que va tenir un gran èxit l’any 2012. La seqüela es titularà Ralph rompe internet i, tal com indica el títol, l’escenari principal serà la xarxa. Ralph i la petita Vanellope camparan per internet acompanyats pels personatges vistos durant la primera pel·lícula i n’apareixeran de nous. John C. Reilly i Sarah Silverman tornaran a cedir les seves veus als personatges protagonistes.

Sobre la trama en si, Moore va explicar que el to i l’ambientació seran diferents a l’original però de totes maneres, assegurava que “no volem que sigui més del mateix, però tampoc que sigui una cosa tan diferent que ni tan sols sembli que està relacionada amb la primera”. A més, afegia, “estem intentant trobar l’equilibri entre les genials referències a la cultura retro de l’arcade i el món contemporani dels jocs moderns i tot el que es pot trobar a Internet”. El film està previst pel 5 de desembre però, de moment, ja s’ha presentat un primer teaser.

Tal com es pot veure en aquestes primeres imatges i gràcies a l’avançament de la sinopsi sabem que a Ralph rompe Internet, els seus protagonistes deixaran el món dels recreatius per endinsar-se en l’inexplorat, expansiu i emocionant món d’Internet. Ralph i Vanellope hauran de jugar-s’ho tot viatjant a traves de les xarxes a la cerca d’una peça de recanvi per salvar Sugar Rush, el videojoc de la petita Vanellope. El camí estarà ple d’aventures i d’adversitats i, per donar-los un cop de mà hi haurà els ciutadans d’Internet, anomenats netciutadans. Entre ells en destacarà una empresaria que es diu Yess, que comptarà amb la veu de Taraji P. Henson, la qual és un algoritme estrella i l’ànima de BuzzTube, la pàgina web més de moda del moment.

Durant una entrevista amb Collider, un dels directors del film, Rich Moore, va desvetllar alguns punts claus del nou film, com ara que estarà ambientat en el present (és a dir l’any 2018) i que s’està treballant per aconseguir introduir més cameos, com els que es van poder veure a Rompe Ralph. “Amb sort aquesta vegada serà més fàcil aconseguir cameos i afegir altres estrelles dels videojocs, fins i tot pot ser que aparegui TRON, perquè m’encantava aquest joc quan era adolescent”, explicava Moore.

Luana Valls

Luana Valls Cap de redacció d'El cinèfil

Nascuda al Brasil la Luana Valls és graduada en Periodisme, Cinema i Televisió per la Facultat de Comunicació Blanquerna. Ha treballat en diferents mitjans de comunicació escrits com el 'Diari Ara' i 'El Periódico' i també té experiència en el camp del cinema de la mà de la productora catalana Batabat i realitzant la cobertura informativa de festivals de cinema arreu de Catalunya. Des del principi, unida a aquesta aventura cinèfila amb ganes i il·lusió

Tu que n'opines?

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*