‘Captain Marvel’ arriba al cinema ‘Captain Marvel’ arriba al cinema
El film estarà protagonitzat per Brie Larson ‘Captain Marvel’ arriba al cinema

El passat més de març Marvel Studios va començar el rodatge de Captain Marvel a Los Ángeles. La cinta es roda a l’àrea metropolitana de la ciutat californiana i a Fresno, així com també a les ciutats de Baton Rouge i Nova Orleans de l’estat de Louisiana. L’estrena als Estats Units de Captain Marvel està prevista pel proper 8  de març del 2019. La pel·lícula està dirigida per Anna Boden i Ryan Fleck, que ja van treballar junts a Half Nelson i a La última apuesta com a guionistes i directors.

Els encarregats del guió de Captain Marvel han estat Meg LeFauve (El viaje de Arlo), Nicole Perlman (Guardianes de la Galaxia), Geneva Robertson-Dworet (Tomb Raider) i els mateixos directors, Boden i Fleck. La Pel·lícula estarà protagonitzada per Brie Larson (Kong: La isla calavera), Samuel L. Jackson, Ben Mendelsohn (Ready Player One), Djimon Hounsou (Diamante de sangre), Lee Pace (Guardianes de la Galaxia) i també comptaràamb la presència de Jude Law. En l’apartat tècnic la producció compte amb vells coneguts de la factoria Marvel com els montadors Elliot Graham i Debbie Berman (Black Panther), i el director de fotografia Ben Davis (Doctor Strange).

La pel·lícula està basada en el personatge Captain Marvel que va aparèixer per primera vegada l’any 1968. La cinta explicarà com Carol Danvers es converteix en una de les heroïnes més poderoses de l’univers quan la Terra es troba atrapada en mig d’una guerra galàctica entre dues races extraterrestres. Ambientada durant la dècada dels noranta, Captain Marvel, vol ser una aventura completament nova  d’un període mai vist de la història de l’Univers Cinematogràfic Marvel.

Xavier Sabatés

Xavier Sabatés Comentaris cinèfils

Cinèfil des de que té memòria. Actualment esta acabant el grau d'Humanitats a la UOC. Llegir i viatjar sempre que el temps ho permet-hi. Entén el cinema com l'art que es capaç d'englobar totes les ciències humanes.

Tu que n'opines?

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*