today-is-a-good-day

El director de ‘The Room’ torna a fer d’actor

- Advertisement -

El film The Room (2003), en el seu moment, va passar força desapercebut, però amb el pas del temps va rebre l’etiqueta de la pitjor pel·lícula de la història, esdevenint així de culte, i va crear milions de fans del personatge i del llargmetratge. L’any passat James Franco va estrenar The Disaster Artist, on hi va plasmar tota una mostra d’afecte i respecte vers el seu actor, guionista, director i productor Tommy Wiseau i va transmetre al món la relació entre Tommy i el seu millor amic i també actor Greg Sestero.

Els fans d’aquest duet estan d’enhorabona, ja que tornen a reunir-se sota la direcció de Justin MacGregor i guió del mateix Sestero. Es tracta d’una comèdia negra que combina el thriller i l’amistat en una road movie indie. La història s’ha dividit en dues parts: la primera tot just s’ha estrenat als EUA, mentre que la segona arribarà el proper 1 de juny. Per desgràcia hi ha poques opcions que arribi a les nostres sales al llarg de l’any i caldrà confiar en què alguna plataforma streaming o festival aposti per aquest film poc convencional i curiós.

- Advertisement -

- Advertisement -

La història va d’un vagabund (Greg Sestero) que és recollit per un peculiar empleat d’una funerària (Tommy Wiseau), tots dos comencen a crear una empresa clandestina centrada en els estranys i vells hàbits d’aquest últim. Però l’ambició, l’odi i la gelosia s’interposen en el desenvolupament de la iniciativa i, tot i que el projecte tira endavant, un dels dos fuig amb el botí. El film mostra un viatge a través del sud-oest dels EUA, que exposarà les recargolades i fosques debilitats de dos homes dements, mentre han d’aprendre el valor de l’amistat i la lleialtat per sortir endavant.

https://www.youtube.com/watch?v=OTu9N40E_MI

Per altra banda, Tommy Wiseau tornarà a la càrrega amb un altre projecte en solitari del qual, per ara, se’n coneix poc més que un primer teaser i el títol, Scary Love. En aquesta ocasió interpreta un caça-recompenses que va a la cerca del seu amor perdut a Los Ángeles. La iniciativa del projecte prové de la productora Telefantasy Studios, la qual descriu el film com “un conte de ciència ficció a l’estil de les clàssiques pel·lícules de sèrie B i equipat amb efectes especials, raigs làser i idees llunàtiques que garantiran el seu èxit”.

Malgrat que han passat 14 anys des que va crear The Room, la seva figura està més present que mai. Ja que James Franco va realitzar un homenatge desenvolupant The Disaster Artist, pel qual va guanyar el Globus d’Or a millor actor de comèdia de l’any passat, gràcies a la seva interpretació calcada a la de Wiseau al film original. Per a molts, el personatge ja és un emblema de la sèrie B.

- Advertisement -
Ylenia Cañadashttps://www.elcinefil.cat
Biòloga Molecular de professió i cinèfila per naturalesa. Els anys com a voluntària en el festival de Sitges han forjat la seva unió amb el cinema oferint-li l'oportunitat de col·laborar com a crítica i redactora per a diversos mitjans de comunicació nacionals, així com a realitzar la cobertura de festivals de cinema o esdeveniments culturals. Ha exercit com Jurat de la Crítica, Méliès d'Or i Jurat Jove en el Festival de Sitges, de la crítica al BCN Film Festival,, l'Americana, TerrorMolins, Sant Cugat Fantàstic, TaShort Fest, l'Alternativa o Sabadell Film Festival, entre altres. Ha estat cap de premsa i programadora del Festival de Cinema Fantàstic de Sant Boi (Fantboi) i actualment és codirectora i programadora de la Mostra de Cinema Nòrdic de Barcelona (Nòrdica). A més, és membre de la Associació Catalana de la Crítica i l'Escriptura Cinematogràfica (ACCEC) i treballa en un cinema de Barcelona.

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents