Jesucrist torna a la vida: Mel Gibson més enllà de ‘La Passió’ Jesucrist torna a la vida: Mel Gibson més enllà de ‘La Passió’
La pel·lícula se centrarà, òbviament, en el que passa després de la crucifixió Jesucrist torna a la vida: Mel Gibson més enllà de ‘La Passió’

Spoiler! A Jesús el crucifiquen. I encara diria més: tot i que la pel·lícula no ho mostrés… Jesús ressuscita. Suposo que avui en dia tothom coneix ja la història i més ara que estem just a Setmana Santa on es tornen a recordar els fets que van tenir lloc (o no) fa més de 2000 anys. De fet, la Bíblia és un autèntic best seller i el cine ha fet unes quantes pel·lícules amb el seu protagonista com a fil conductor. L’últim que es va atrevir a fer tornar a Jesucrist al cine per la porta gran va ser Mel Gibson i li va anar d’allò més bé. La polèmica sobre l’excés de violència i la crítica dels lobbies jueus van ser tot un catalitzador per a fer diners. Amb un pressupost de 30 milions de dòlars va destrossar la taquilla mundial amb més de 611 milions recaptats

Mel-Gibson-ressuscitara-Jesucrist-Crist_1592850830_29473011_1280x720

Amb aquests precedents potser no és estrany que el director guanyador de l’Oscar per Braveheart tingui ganes d’abordar la continuació de la història. Qui va confirmar que s’estava gestant The Resurrection va ser el que serà el seu guionista Randall Wallace que ja va escriure el primer film (i el de Braveheart, el de Pearl Harbor i When we were soldiers). Més endavant Gibson va confirmar-ho i va deixar anar alguns detalls sobre el que tenen la intenció de fer. “Estem parlant-hi i això és una empresa enorme. Però no és La passió 2, es diu La Resurrecció. Per descomptat, aquest és un tema molt gran i ha de ser mirat amb detall perquè no volem simplement fer una representació senzilla”.

“Tots podem llegir el que va passar, però per tal d’experimentar i explorar els significats més profunds caldrà que ho prenguem molt seriosament”

Mel Gibson

Una de les grans incògnites per fi s’ha resolt: Jim Caviezel tornarà a interpretar a Jesucrist. Abans de tornar-se a posar a la Bíblia, Mel Gibson ha tingut feina, ja que l’any passat va tornar al cine d’acció amb Blood father i va posar-se  darrere les càmeres amb  Hacksaw Ridge un film que se sitúa a la II Guerra Mundial amb la història d’un metge que no vol disparar cap arma en mig d’una guerra, que va guanyar l’Oscar al Millor So i Montatge. Serà el 5è film de Gibson com a director. The Resurrection serà el 6è i el primer cop que roda una seqüela.

Redacció

Redacció El cinèfil

'El Cinèfil' és un mitjà de comunicació dedicat a l’univers del cinema en tota la seva amplitud. El Cinèfil sigui una revista de cinema en xarxa i en català. Ens agrada definir-nos com una revista en xarxa perquè, a banda del web, també aprofitem les xarxes socials per a difondre i comunicar novetats i reflexions sobre el setè art. Ah, i tot plegat ho fem en català perquè és la nostra llengua. Gaudeix i que el cinema t'acompanyi... SEMPRE!

Tu que n'opines?

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*