today-is-a-good-day

Més de 10.000 euros en joc als Premis VOC

- Advertisement -

La tercera edició està en marxa. Òmnium Cultural impulsa per tercer any consecutiu els Premis VOC (Versió Original en Català) de l’audiovisual en català per estimular la producció de continguts de qualitat, contribuir a la seva difusió i ampliar-ne el públic. Una de les novetats d’enguany és que la categoria curtmetratges i documentals es divideix i, per tant, seran dos premis diferenciats. Es podran presentar tots els audiovisuals produïts entre l’1 de gener de 2016 i el 12 de setembre de 2018. També podran optar als Premis VOC websèries, videoblogs i nous formats web, un premi que atorga directament el públic amb les seves votacions mitjançant el web del VOC.

- Advertisement -

Els participants opten a premis de fins a 4.000 euros i el termini per presentar les obres finalitzarà el 12 de setembre. Totes les obres seleccionades es projectaran a la 3a Mostra VOC que tindrà lloc de forma simultània a diverses poblacions la tardor de 2018. Enguany el VOC estrena nova imatge i es tenyeix de taronja, el color corporatiu de l’entitat.

- Advertisement -

Les categories dels Premis VOC 2018 són:

  1. Curts: produccions audiovisuals de ficció d’una durada màxima de 20 minuts. El premi del jurat al millor curtmetratge té una dotació de 4.000 euros. El premi del públic serà de 1.000 euros.

  2. Documentals: produccions audiovisuals de no ficció d’una durada màxima de 30 minuts. El premi del jurat està dotat amb 4.000 euros i el del públic al millor documental, de 1.000.

  3. Websèries, videoblogs i nous formats: consta d’un premi del públic amb dotació de 1.800 euros.

    1. produccions audiovisuals seriades amb un mínim de 3 episodis de durada inferior als 15 minuts i que hagin estat publicats inicialment a través d’internet.

    2. altres produccions audiovisuals publicades i difoses a través d’internet.

Els premis s’entregaran en la festa de clausura del VOC, programada per al 30 de novembre de 2018.

- Advertisement -
Redaccióhttps://elcinefil.cat/
'El Cinèfil' és un mitjà de comunicació dedicat a analitzar, explicar i difondre l’univers del cinema en tota la seva amplitud. Parlem de pel·lícules, sèries i festivals i també organitzem tot tipus d'esdeveniments relacionats amb el cinema. Ens agrada dir que som una revista en xarxa i en català. En xarxa perquè, a banda del web, també aprofitem les xarxes socials per a difondre i comunicar novetats i reflexions sobre el setè art. I tot plegat ho fem en català perquè és la nostra llengua. Gaudeix i que el cinema t'acompanyi... SEMPRE!

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents