La brutalitat de ‘The Purge’ es trasllada a la TV La brutalitat de ‘The Purge’ es trasllada a la TV
La ficció estarà dirigida per James DeMonaco, director dels films La brutalitat de ‘The Purge’ es trasllada a la TV

L’any 2013 arribava a les nostres pantalles la primera entrega de The Purge, aquí traduïda com La noche de las bestias. El film, dirigit per James DeMonaco, mostrava una societat que basada en un règim totalitarista havia aconseguit reduir al mínim la delinqüència i tenia quotes molt baixes de gent sense feina. L’èxit del sistema, una nit a l’any d’anarquia absoluta. Una nit a l’any on tot està permès, fins i tot l’assassinat. Cadascuna de les tres entregues (The Purge, The Purge: Anarchy i The Purge: Election Year), se centra en aquesta brutal nit des d’una perspectiva diferent.

the purge TV

Properament, de la mà de James DeMonaco i els canals USA Network i Syfy arribarà una nova sèrie basada en aquest particular món de normes estrictes i violència extrema. El creador dels films també es farà càrrec de la ficció televisiva i segons ha explicat, els fets estaran ambients entre la primera purga i la de l’última pel·lícula. “Si hi ha hagut 20 o 15 purgues, estem probablement en la setena o la vuitena a la sèrie”, explicava DeMonaco. Per ara no s’han donat més detalls sobre la trama però sí que s’han fet oficials els noms dels dos protagonistes.

Gabriel Chavarria, vist recentment a East Lost High, donarà vida a Miguel, un marine amb gran audàcia i una missió: protegir la seva família durant la purga. Després de força temps sense estar amb els seus, Miguel tornarà a casa després de rebre una carta de la seva germana petita Penelope i, aquest paper serà per l’actriu Jessica Garza (Six). Aquesta jove formarà part d’una secta que venera La Purga però el seu compromís i lleialtat es veurà afectada quan el seu líder li demani que s’ofereixi com a sacrifici.

En total les tres pel·lícules van aconseguir recaptar un total de 319,8 milions de dòlars, una quantitat substanciosa sobretot tenint en compte que el pressupost per produir-les va ser força baix. Cap va superar els 10 milions de dòlars. Aquest estiu encara arribarà una nova entrega de la saga al cinema, la quarta que es titularà The First Purge i, que té prevista l’estrena pel 4 de juliol. Ja en podeu veure el primer tràiler:

Luana Valls

Luana Valls Cap de redacció d'El cinèfil

Nascuda al Brasil la Luana Valls és graduada en Periodisme, Cinema i Televisió per la Facultat de Comunicació Blanquerna. Ha treballat en diferents mitjans de comunicació escrits com el 'Diari Ara' i 'El Periódico' i també té experiència en el camp del cinema de la mà de la productora catalana Batabat i realitzant la cobertura informativa de festivals de cinema arreu de Catalunya. Des del principi, unida a aquesta aventura cinèfila amb ganes i il·lusió

Tu que n'opines?

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*