La 2a temporada de ‘Legion’ arriba a l’abril La 2a temporada de ‘Legion’ arriba a l’abril
Dan Stevens repeteix en el paper protagonista donant vida a David La 2a temporada de ‘Legion’ arriba a l’abril

Fa aproximadament un any que la Fox i Marvel estrenaven Legion, una nova ficció televisiva basada en l’univers d’X-men però que ben aviat es va posicionar com un producte independent i de molta qualitat. La primera temporada de la sèrie, seguia David Haller, un jove a qui li havien diagnosticat esquizofrènia i que s’havia passat gran part de la seva vida internat en un psiquiatre però que descobria que realment el que li passava era que és un mutant, un dels més poderosos del món fill del conegut professor Charles Xavier. L’arribada dels deu primers capítols de Legion, van sorprendre tant el públic com la crítica i, per això, de seguida la Fox va renovar per una segona temporada que arribarà el pròxim 3 d’abril.

legion temporada 2

Segons Noah Hawley, showrunner de la sèrie, aquesta segona temporada s’allunyarà una mica més del personatge conegut a través dels còmics i seguirà una línia més independent. “Mai veuràs que la sèrie sigui de cop i volta presa dels còmics en la seva trama, però podràs veure algunes idees, personatges o imatges que et resultaran familiars”, explicava Hawley. El creador de la ficció també va desvelar que la nova temporada arrencarà amb un salt temporal d’un any, respecte als esdeveniments ocorreguts al final de la primera temporada. A més, afegia que al llarg dels deu nous episodis s’anirà explicant què ha passat durant aquest lapse de temps. “Si durant el primer any era la història d’un home boig en un món sensat, ara estava interessat a veure en David sent un home sensat en un món boig”, afirmava.

Els protagonistes de la primera temporada repeteixen, així que tornarem a veure Dan Stevens (Beauty and the beast), Rachel Keller, Jean Smart, Jeremie Harris, Amber Midthunder, Bill Irwin, Aubrey Plaza, Katie Aselton i Hamish Linklater, entre d’altres. Tal com es pot veure en aquest avançament, en David i els seus amics hauran de veure-se-les de nou amb el malvat Rei Sombra, que després d’abandonar el cos d’en David va aconseguir un nou inquilí, l’Oliver Bird, el marit de Melanie. En aquesta nova entrega, tots els esforços del grup aniran destinats a acabar amb l’amenaça de la destrucció del món.

Luana Valls

Luana Valls Cap de redacció d'El cinèfil

Nascuda al Brasil la Luana Valls és graduada en Periodisme, Cinema i Televisió per la Facultat de Comunicació Blanquerna. Ha treballat en diferents mitjans de comunicació escrits com el 'Diari Ara' i 'El Periódico' i també té experiència en el camp del cinema de la mà de la productora catalana Batabat i realitzant la cobertura informativa de festivals de cinema arreu de Catalunya. Des del principi, unida a aquesta aventura cinèfila amb ganes i il·lusió

Tu que n'opines?

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*