Confisquen productes falsos de Harry Potter en una botiga de Barcelona Confisquen productes falsos de Harry Potter en una botiga de Barcelona
El Carreró Muggle és la primera tenda de l'estat Espanyol dedicada exclusivament a l'univers creat per J.K. Rowling Confisquen productes falsos de Harry Potter en una botiga de Barcelona

Ja fa més de 20 anys que es va publicar el primer llibre de la saga Harry Potter, el primer episodi que ens va introduir en el màgic món de Howarts on vam conèixer en Harry, en Ron, l’Hermione i tots els altres personatges que, primer a través de la literatura i després en el cine ens han acompanyat durant un grapat d’anys. Doncs bé, si sou fans de Harry Potter i viviu a Barcelona esteu d’enhorabona, acaba d’obrir la primera botiga dedicada a l’univers màgic creat per J. K. Rowling.

tenda harry potter

La notícia de l’obertura de la botiga ha quedat eclipsada per una altra d’allò més sorprenent. El passat 27 de febrer hi va haver una operació policial, duta a terme per una patrulla fiscal i fronteres de la Guàrdia Civil, en aquest mateix establiment. L’operació va acabar amb la confiscació d’uns 10.000 productes falsificats de les marques Disney i Warner Bros., amb un valor aproximat de 300.000 euros. Segons un comunicat del cos de policia, estaven investigant la possible existència d’una “important partida d’efectes falsificats” en una botiga de joguines i ara, els agents estan investigant, en relació amb el cas, una dona de nacionalitat espanyola i veïna de Barcelona, com a presumpte responsable del delicte contra la propietat intel·lectual.

Alguns dels articles que es van requisar a causa del seu origen fraudulent eren llums, moneders, disfresses, motxilles, bufandes, clauers, estoigs i altres productes inspirats en la saga Harry Potter, com les mítiques varetes màgiques, que a la botiga es venien per més de 20€, quan el seu cost original no passava de l’euro. 

Tot i així, després de l’operació l’activitat a la botiga va seguir amb normalitat i segons van explicar uns dependents a El Periódico, tots els productes que es venen allà són “totalment legals”. Així que, si sou uns autèntics potterheads, encara podeu visitar al Carreró Muggle, com tots sabeu terme utilitzat per definir a la gent no màgica, allà hi trobareu articles relacionats amb la saga, tot i que, després de la intervenció policial, hi ha alguns productes que ja no estan disponibles. La botiga està situada a les Galeries Maldà i com dèiem es tracta de l’única botiga de tot l’estat Espanyol dedicada exclusivament a la temàtica de Harry Potter.

En aquest vídeo realitzat per la revista Time Out, podeu fer un primer cop d’ull al Carreró Muggle.

Redacció

Redacció El cinèfil

'El Cinèfil' és un mitjà de comunicació dedicat a l’univers del cinema en tota la seva amplitud. El Cinèfil sigui una revista de cinema en xarxa i en català. Ens agrada definir-nos com una revista en xarxa perquè, a banda del web, també aprofitem les xarxes socials per a difondre i comunicar novetats i reflexions sobre el setè art. Ah, i tot plegat ho fem en català perquè és la nostra llengua. Gaudeix i que el cinema t'acompanyi... SEMPRE!

Tu que n'opines?

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*