Una xerrada per descobrir el cine de Guillermo del Toro Una xerrada per descobrir el cine de Guillermo del Toro
La carrera del cineasta mexicà a anàlisis el dia 19 a la Biblioteca de Can Fabra Una xerrada per descobrir el cine de Guillermo del Toro

És el director del moment i el millor director de l’any si hem de fer cas als Globus d’Or i els Oscars. Guillermo del Toro ha aconseguit un fet gairebé inèdit al món del cinema i és que una pel·lícula de gènere fantàstic hagi aconseguit l’Oscar a la Millor Pel·lícula. The Shape of Water no ha parat d’acumular premis i bones crítiques i finalment s’ha endut el guardó més desitjat del cine. Per conèixer millor el cineasta mexicà, la Biblioteca Ignasi Iglésias de Can Fabra acollirà el proper dilluns 19 a les 19h una xerrada sobre el cine del flamant guanyador de l’Oscar. Sota el títol La forma del cine de Guillermo del Toro el director d’El cinèfil, JR Armadàs farà un repàs a la trajectòria de del Toro i les característiques del seu cine.

Guillermo del Toro

La xerrada és gratuïta i s’emmarca en el cicle La claqueta de monogràfics sobre personalitats o pel·lícules de culte en col·laboració amb els cinemes Verdi. Des de 1993 Del Toro ha dirigit 10 pel·lícules sent el fantàstic el gènere que més ha conreat. Malgrat això també és guionista, productor i doblador en més de 30 projectes entre curtmetratges, pel·lícules i capítols de sèries. No és el primer cop que des d’El cinèfil participem en aquesta iniciativa. El passat mes de novembre del 2017  a la Biblioteca Jaume Fuster va tenir lloc una xerrada sobre el cine i la personalitat d’Isabel Coixet mesos abans que guanyés el Goya a la Millor direcció i la Millor pel·lícula per La librería.

Redacció

Redacció El cinèfil

'El Cinèfil' és un mitjà de comunicació dedicat a l’univers del cinema en tota la seva amplitud. El Cinèfil sigui una revista de cinema en xarxa i en català. Ens agrada definir-nos com una revista en xarxa perquè, a banda del web, també aprofitem les xarxes socials per a difondre i comunicar novetats i reflexions sobre el setè art. Ah, i tot plegat ho fem en català perquè és la nostra llengua. Gaudeix i que el cinema t'acompanyi... SEMPRE!

Tu que n'opines?

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*