‘Annihilation’, Natalie Portman contra la natura ‘Annihilation’, Natalie Portman contra la natura
El film està dirigit per Alex Garland ('Ex Machina') i ja es pot veure a Netflix ‘Annihilation’, Natalie Portman contra la natura

Si unim a dos talents de la gran pantalla com són Natalie Portman i el director Alex Garland (Ex Machina) el més lògic és pensar que tenim davant una proposta d’allò més prometedora. Si veiem les primeres imatges del nou film, Annihilation, la cosa encara està més clara. Aquest film de ciència-ficció està basat en la novel·la homònima de Jeff VanDerMeer, la qual planteja com en un futur indeterminat apareix una estranya presència que altera la flora i la fauna de la denominada Àrea X. El film està disponible a Netflix des d’aquest dilluns 12 de març.

El personatge de Portman, una reputada biòloga, i un equip de científics són enviats a aquesta zona per mirar d’esbrinar de què es tracta. El teaser no desvela gaire res sobre els misteris que s’amaguen a l’Àrea X, només ens deixen entreveure que es tracta d’alguna cosa viva que, segons sembla respon davant la presència de Portman.

L’actriu israeliana estarà ben acompanyada en aquesta nova aventura per Oscar Isaac, qui donarà vida al seu marit, també científic i que pateix d’unes dures seqüeles després d’haver-se exposat a l’Àrea X. També hi haurà Jennifer Jason Leigh, Tuva Novotny, Gina Rodriguez i Tessa Thompson. Alex Garland va obtenir un Oscar pels millors efectes especials amb Ex Machina i no seria d’estranyar que el cineasta obtingués de nou aquest reconeixement per Annihilation.

annihilation

Luana Valls

Luana Valls Cap de redacció d'El cinèfil

Nascuda al Brasil la Luana Valls és graduada en Periodisme, Cinema i Televisió per la Facultat de Comunicació Blanquerna. Ha treballat en diferents mitjans de comunicació escrits com el 'Diari Ara' i 'El Periódico' i també té experiència en el camp del cinema de la mà de la productora catalana Batabat i realitzant la cobertura informativa de festivals de cinema arreu de Catalunya. Des del principi, unida a aquesta aventura cinèfila amb ganes i il·lusió

Tu que n'opines?

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*