Daniel Brühl i Rosamund Pike segresten un avió a ‘7 days in Entebbe’ Daniel Brühl i Rosamund Pike segresten un avió a ‘7 days in Entebbe’
El nou thriller polític de José Padilha s'estrenarà el 27 d'abril Daniel Brühl i Rosamund Pike segresten un avió a ‘7 days in Entebbe’

Sembla que les coses li van força bé a l’actor català Daniel Brühl, que des de fa uns anys ha fet el salt al cinema de Hollywood i no ha deixat d’estrenar pel·lícules com Inglorious Bastards, Rush o The Zookeeper’s Wife, que es va poder veure l’any passat. El pròxim més d’abril l’actor d’ascendència alemanya protagonitzarà al costat de l’actriu Rosamund Pike, el thriller polític 7 days in Entebbe. Es tracta d’una història basada en fets reals transcorregua l’any 1976, quan un grup de terroristes palestins i uns simpatitzants alemanys van segrestar un avió Air France amb 250 passatgers a bord.

7 days in entebbe

L’objectiu dels atacants era aconseguir l’alliberació d’una cinquantena de presoners palestins. L’avió que havia sortit de Tel Aviv va aterrar per exigència dels segrestadors a Entebbe, a prop de Kampala, capital d’Uganda. Allà van fer la seva petició i van amenaçar les autoritats en matar els ostatges si no es complien amb les seves demandes. El film narrarà com van succeir els fets del segrest i del posterior rescat per part d’un grup d’elit israelià. Brühl i Pike donaran vida als dos simpatitzants alemanys, Brigitte Kuhlman i Wilfried Böse.

La cinta estarà dirigida pel director brasiler José Padihla conegut per la seva participació en la sèrie Narcos o pel film Tropa de élite. La pel·lícula és una coproducció europea a càrrec de Working Title i StudioCanal, que arribarà a les nostres pantalles el pròxim 27 d’abril.

Luana Valls

Luana Valls Cap de redacció d'El cinèfil

Nascuda al Brasil la Luana Valls és graduada en Periodisme, Cinema i Televisió per la Facultat de Comunicació Blanquerna. Ha treballat en diferents mitjans de comunicació escrits com el 'Diari Ara' i 'El Periódico' i també té experiència en el camp del cinema de la mà de la productora catalana Batabat i realitzant la cobertura informativa de festivals de cinema arreu de Catalunya. Des del principi, unida a aquesta aventura cinèfila amb ganes i il·lusió

Tu que n'opines?

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*