‘Cobra Kai’: la seqüela en format sèrie de ‘Karate Kid’ ‘Cobra Kai’: la seqüela en format sèrie de ‘Karate Kid’
La ficció comptarà amb Ralph Macchio i William Zabka ‘Cobra Kai’: la seqüela en format sèrie de ‘Karate Kid’

Fa més de tres dècades que vam poder seguir la rivalitat entre Daniel LaRusso i Johnny Lawrence a la mítica trilogia de Karate Kid. Aquest any de la mà de la plataforma de pagament de Youtube, Red, ens arriba una seqüela en forma de sèrie que es titula Cobra Kai. Ralph Macchio i William Zabka repetiran en els papers protagonistes, en un projecte de deu episodis de mitja hora cada un.

La sèrie serà una continuació de Karate Kid, ja que, la història s’iniciarà just 30 anys després del campionat de karate que va tenir lloc l’any 1984. En aquest context, el personatge d’en Johnny no està passant pel seu millor moment, així que decidirà reobrir el famós centre Dojo Cobra Kai. Serà en aquest moment quan es retrobi amb el seu vell company Daniel, que ha aconseguit prosperar a la vida i s’ha convertit en un home d’èxit. La rivalitat entre ambdós ressorgirà però sense l’orientació del mestre Miyagi, a en Daniel li serà difícil trobar un equilibri en la seva vida.

Cobra Kai

Els encarregats de donar forma a Cobra Kai seran els guionistes Josh Heald, Jon Hurwitz i Hayden Schlossberg. Durant la presentació del projecte en el tour de l’Associació de la crítica de televisió, Ralph Macchio va explicar que havia decidit tornar a donar vida a Daniel LaRusso per “l’enfocament tan fresc i intel·ligent que tenen” els tres creadors, a més  afegia que serà “divertit seguir aquestes dues vides paral·leles i aquesta història de rivalitat per a una nova generació”.

Està previst que el projecte arribi a Youtube Red al llarg d’aquest any, tot i que a Espanya, aquest servei de pagament encara no està disponible.

 Cobra Kai

Ralph Macchio i William Zabka durant la presentació

El portal ha presentat un primer tràiler sobre el que es podrà veure a la sèrie. A les noves imatges es mostren a Johnny Lawrence convertit en sensei d’un grup de joves al dojo Cobra Kai, ensenyant-los rudes tècniques de defensa de la mateixa que ell mateix va aprendre i amb les quals busca no només tornar a la glòria si no vèncer a Daniel, el seu etern rival de la infància.  

Luana Valls

Luana Valls Cap de redacció d'El cinèfil

Nascuda al Brasil la Luana Valls és graduada en Periodisme, Cinema i Televisió per la Facultat de Comunicació Blanquerna. Ha treballat en diferents mitjans de comunicació escrits com el 'Diari Ara' i 'El Periódico' i també té experiència en el camp del cinema de la mà de la productora catalana Batabat i realitzant la cobertura informativa de festivals de cinema arreu de Catalunya. Des del principi, unida a aquesta aventura cinèfila amb ganes i il·lusió

Tu que n'opines?

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*