Jon Favreau dirigirà la nova sèrie en acció real d’Star Wars Jon Favreau dirigirà la nova sèrie en acció real d’Star Wars
La ficció s'estrenarà a través de la nova plataforma VOD de Disney Jon Favreau dirigirà la nova sèrie en acció real d’Star Wars

Fa poc anunciàvem que Walt Disney té previst treure a la llum la seva pròpia plataforma de vídeo sota demanda el pròxim any i explicàvem que l’objectiu de la companyia és presentar projectes originals basats en els seus majors èxits. Recentment s’ha fet públic que el director i actor Jon Favreau (Jungle Book) serà l’encarregat de dirigir una nova sèrie en acció real basada en l’univers d’Star Wars i que s’estrenarà per aquesta nova plataforma VOD.

Favreau és un vell conegut de la saga estel·lar, ja que va participar en la sèrie animada Star Wars: The Clone Wars cedint la seva veu al personatge Pre Vizsla i també se’l podrà sentir en breus a l’esperada Solo: A Star Wars Story, ja que posa veu a un extraterrestre. En un comunicat oficial, el cineasta deia que “si m’haguessin dit quan tenia 11 anys que acabaria explicant històries de l’univers Star Wars, no m’ho hauria cregut” i afegia “tinc moltes ganes d’embarcar-me en aquesta emocionant aventura”. Favreau està treballant actualment en el nou remake en acció real de Dinsey, Lion King, que té prevista la seva estrena el 2019.

Per la seva banda, Kathleen Kennedy, el president de Lucasfilm afirmava que “no puc estar més emocionat amb el fet que Jon s’hagi unit a nosaltres per produir i escriure per la nova plataforma”. Segons Kennedy Favreau és la combinació perfecta del talent de producció i guió, “aquesta sèrie li permetrà a Jon l’oportunitat de treballar amb diferents guionistes i directors i dona l’oportunitat a Lucasfilm de construir una base forta de talent”.

Per ara, no s’ha fet cap més avançament sobre la ficció que no té ni títol ni tampoc data d’estrena.

Luana Valls

Luana Valls Cap de redacció d'El cinèfil

Nascuda al Brasil la Luana Valls és graduada en Periodisme, Cinema i Televisió per la Facultat de Comunicació Blanquerna. Ha treballat en diferents mitjans de comunicació escrits com el 'Diari Ara' i 'El Periódico' i també té experiència en el camp del cinema de la mà de la productora catalana Batabat i realitzant la cobertura informativa de festivals de cinema arreu de Catalunya. Des del principi, unida a aquesta aventura cinèfila amb ganes i il·lusió

Tu que n'opines?

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*