today-is-a-good-day

Un curs de cine per conèixer el Japó

- Advertisement -

El proper més d’abril Casa Asia juntament amb CineAsia i la Filmoteca de Catalunya organitzen un curs sobre cinema japonès amb motiu del 150è aniversari de l’establiment de relacions diplomàtiques entre Espanya i el Japó. El curs abordarà la història del cinema japonès des de l’arribada del cinema al país asiàtic fins a l’actualitat, i també com aquest ha tractat els diferents canvis socials, polítics i econòmics. Aquest recorregut és farà a través de les pel·lícules, els gèneres, directors i actrius que han fet del cinema japonès una de les cinematografies de referència internacional. El curs també dedicarà unes sessions a l’anime, el cinema d’animació japonès.

- Advertisement -

Durant els dos mesos que dura el curs, l’últim dijous de cada més es projectaran a la Filmoteca de Catalunya clàssics de la filmografia japonesa com, Harakiri 1962 de Masaki Kobayashi, Branded to Kill (1967) de Seijun Suzuki o El viaje de Chihiro (2000) de Hayao Miyazaki entre molts d’altres.

- Advertisement -

Els professors del curs són els responsables de CineAsia Enrique Garcelán i Glòria Fernández i Víctor Muñoz especialista en cinema japonès i coreà, i Eduard Terrades especialista en cinema japonès i anime.  El curs se celebrarà a la seu de Casa Asia, al Recinte Modernista de Sant Pau, Pavelló de Sant Manuel, carrer Sant Antoni Maria Claret, 167 de Barcelona del 14 d’abril al 25 de juny del 2018 cada dilluns de 19.00 a 21:00.  Les projeccions de les pel·lícules seran a la Filmoteca de Catalunya a la Plaça de Salvador Seguí, 1-9, cada dijous a les 17:00 a partir del dia 19 d’abril. Les inscripcions es poden fer a través d’aquest enllaç. 

- Advertisement -
Xavier Sabatés
Cinèfil des de que té memòria. Actualment esta acabant el grau d'Humanitats a la UOC. Llegir i viatjar sempre que el temps ho permet-hi. Entén el cinema com l'art que es capaç d'englobar totes les ciències humanes.

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents