Oscars 2018: els millors i pitjors vestits Oscars 2018: els millors i pitjors vestits
La catifa vermella deixa tot un ventall de dissenys a tenir en compte Oscars 2018: els millors i pitjors vestits

Per donar el tret de sortida a la gran nit del cinema, els Premis Oscars, prèviament a la gala hi ha la desfilada d’actors, actrius, directors, productors, compositors i tothom que estigui vinculat (i convidat) a la gran festa del setè art. Com ja va sent tradició, a El Cinèfil ens agrada triar i remenar entre els vestits dels famosos que desfilen per la catifa vermella. Tot i que a Hollywood se suposa que ha d’haver-hi molt més glamour, sempre hi ha qui sorprèn amb estrafolàries apostes que mereixen tenir el seu moment. Ara bé sempre hi ha qui va perfectament vestit a l’ocasió.

Amb més o menys criteri a continuació podreu veure quins han estat els millors i pitjors vestits de la nit:

Les millors vestides

Medalla d’or: Jennifer Garner

Medalla de plata: Jane Fonda

Medalla de bronze: Allison Janney

Menció especial: Mira Sorvino

Els millors vestits

Medalla d’or: Daniel Kaluuya

Medalla de plata: Armie Hammer

Medalla de bronze: Jordan Peele

Menció especial: Michael Fassbender

Les pitjors vestides

Medalla de pedra: Andra Day

Medalla de ferro: Salma Hayek

Medalla de plàstic: St. Vincent (Anne Erin Clark)

Menció especial: Whoopie Goldberg

Els pitjors vestits

Medalla de pedra: Adam Rippon

Medalla de ferro: Thimothée Chalamet

Medalla de plàstic: Tom Holland

 

Ylenia Cañadas

Ylenia Cañadas Cap de continguts d'El Cinèfil

Biòloga Molecular de professió i cinèfila per naturalesa. Els anys com a voluntària al Festival de Sitges han forjat la seva unió amb el cinema oferint-li l’oportunitat de col·laborar com a crítica en diversos mitjans de comunicació. També col·labora amb altres mitjans pels quals realitza la cobertura de diversos festivals de cinema a nivell nacional i esdeveniments de caire cultural. Ha exercit com a Jurat Jove al Festival de Sitges, Jurat de la Crítica a TerrorMolins i Sant Cugat Fantàstic. És membre de l'Associació Catalana de la Crítica i de l'Escriptura (ACCEC). Col·labora fent ressenyes de locals per a Google. Entre les seves aficions destaquen les muntanyes russes, la fotografia, les manualitats i, per suposat, el cinema, especialment els gèneres de terror i animació.

Tu que n'opines?

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*