‘Mamma Mia 2’: ABBA contraataca ‘Mamma Mia 2’: ABBA contraataca
'Mamma Mia: Here We Go Again!' mantindrà càsting i incorporarà cares noves ‘Mamma Mia 2’: ABBA contraataca

L’any 2008 va arribar a les pantalles el musical Mamma Mia!, una versió cinematogràfica del popular grup musical ABBA que va triomfar recaptant més de 600 milions de dòlars a tot el món i del qual s’han dut a terme diverses obres de teatre amb les seves cançons. Al film una jove (Amanda Seyfried) que ha crescut en una petita illa grega, ha estat educada per la seva poc convencional i rebel mare (Meryl Streep), la qual sempre s’ha negat a desvetllar la identitat del seu pare. La noia està a punt de casar-se i vol convidar-lo però, de cop, apareixen 3 possibles candidats.

La barreja d’humor, amor i música ha fet que gairebé 10 anys més tard es posi en marxa la seva seqüela sota el títol Mamma Mia: Here We Go Again! i mantenint gran part de l’elenc principal, al qual s’hi ha afegeix l’actriu Lily James (Baby Driver o Cinderella). Repetiran doncs, Amanda Seyfried (In Time o Letters to Juliet), que continuarà així el seu periple al món dels musicals, com ja va demostrar a Les Misérables. També confirmen dos dels possibles pares: Colin Firth (Kingsman o Bridget Jones) i Pierce Brosnan (Die Another Day o Dante’s Peak), així com la irrepetible mare, Meryl Streep (Florence Foster Jenkins o The Iron Lady). La cinta s’estrenarà el dia 20 de juliol al nostre país.

Tot i que encara no hi ha gaire detalls pel que fa a l’argument, el que sí que se sap és que el film anirà avançant cap endavant i enrere en el temps, així doncs Lily James, donarà vida a la jove Donna (personatge d’Streep) i es mostrarà com es van forjar les relacions al passat i com han evolucionat al present. La seqüela narrarà, a més, els esdeveniments que han tingut lloc al llarg d’aquests 10 anys després del casament entre la Donna i en Sam (Streep i Brosnan). Ara ja pots veure el primer tràiler:

Al twitter van mostrar un quadern amb l’etiqueta “Hotel Bella Donna” que ens traslladarà a una acció del passat en el personatge de Meryl Streep. A més, aquesta vegada es coneixerà a la seva mare que serà interpretada per l’estel·lar Cher. La diva s’uneix a un casting on ja hi ha confirmats Pierce Brosnan, Stellan Skarsgard i Colin Firth i que també comptaran amb les seves versions rejovenides. 

L’estrena està prevista pel juliol de l’any que ve, just una dècada després de l’estrena de l’anterior. Fa un parells d’anys que es va parlar d’aquesta continuació, però el projecte estava força aturat fins ara. Tot just s’ha anunciat que el rodatge del film ha finalitzat, així que en breu arribaran més noticies i tràiler del film. 

Ylenia Cañadas

Ylenia Cañadas Cap de continguts d'El Cinèfil

Biòloga genetista de professió i cinèfila per naturalesa. Els anys com a voluntària al Festival de Sitges han forjat la seva unió amb el cinema oferint-li l’oportunitat de col·laborar com a crítica en diversos mitjans de comunicació. També és fundadora i redactora cap de la revista online El Almanaque de McFly, on ha realitzat la cobertura de diversos festivals de cinema a nivell nacional i esdeveniments de caire cultural. Ha exercit com a Jurat Jove al Festival de Sitges i Jurat de la Crítica a TerrorMolins. De tant en tant col·labora fent ressenyes de locals per a Google. Entre les seves aficions destaquen les muntanyes russes, la fotografia, les manualitats i, per suposat, el cinema, especialment els gèneres de terror i animació.

Tu que n'opines?

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*