Allan Ball torna amb la sèrie ‘Here and Now’ Allan Ball torna amb la sèrie ‘Here and Now’
La ficció es pot veure a HBO i compta amb 10 episodis Allan Ball torna amb la sèrie ‘Here and Now’

La cadena HBO ens va sorprendre amb la notícia sobre la darrera temporada de Game of Thrones, ja que aquest any no tindrem nous capítols i haurem d’esperar fins el 2019 per veure com conclouen les aventures. Per això, entre les  novetats, hi trobem la sèrie Here and Now, un drama que cerca reflexionar sobre les tensions socials que es viuen al món actual, tot explicat de manera provocativa i amb un toc fosc i còmic alhora. 

La història se centra en una família multiracial formada per marit, muller, un fill biològic i tres nens adoptats de Somàlia, Vietnam i Colòmbia. Els seus vincles seran posats a prova quan un dels fills comença a veure coses que la resta no poden veure.

Es tracta del tercer projecte desenvolupat per HBO de la mà d’Alan Ball (Six Feet Under i True Blood), ambdues sèries d’èxit i de múltiples premis. A més, va guanyar l’Oscar a Millor Guió Original per American Beauty.

La ficció està formada per 10 capítols que estan protagonitzats per Tim Robbins (City of Ember o Mystic River), Holly Hunter (Copycat o Crash), Jerrika Hinton (sèrie Grey’s Anatomy), Daniel Zovatto (Lady Bird o Don’t Breathe), Raymond Lee (Mozart in the Jungle o A Leading Man) o Sosie Bacon (sèrie 13 Reasons Why o Lost Boy), entre d’altres. Cada diumenge a les 22h es pot gaudir d’un nou capítol a la plataforma en línia.

 

Ylenia Cañadas

Ylenia Cañadas Cap de continguts d'El Cinèfil

Biòloga Molecular de professió i cinèfila per naturalesa. Els anys com a voluntària al Festival de Sitges han forjat la seva unió amb el cinema oferint-li l’oportunitat de col·laborar com a crítica en diversos mitjans de comunicació. També col·labora amb altres mitjans pels quals realitza la cobertura de diversos festivals de cinema a nivell nacional i esdeveniments de caire cultural. Ha exercit com a Jurat Jove al Festival de Sitges, Jurat de la Crítica a TerrorMolins i Sant Cugat Fantàstic. És membre de l'Associació Catalana de la Crítica i de l'Escriptura (ACCEC). Col·labora fent ressenyes de locals per a Google. Entre les seves aficions destaquen les muntanyes russes, la fotografia, les manualitats i, per suposat, el cinema, especialment els gèneres de terror i animació.

Tu que n'opines?

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*