Llum, foc, destrucció… ‘Bola de Drac’ en concert a Barcelona! Llum, foc, destrucció… ‘Bola de Drac’ en concert a Barcelona!
L'Orquestra Simfònica del Vallès interpretarà la música de la sèrie en un concert únic a Barcelona Llum, foc, destrucció… ‘Bola de Drac’ en concert a Barcelona!

Barcelona és un dels escenaris triats per la gira Dragon Ball Symphonic Adventure. En altres paraules, la música de la mítica sèrie creada per Akira Toriyama podrà ser escoltada a l’Auditori CIB del Fòrum el dia 3 de març a les 21:30h en un únic concert inèdit al nostre país. De fet aquesta és la 2a parada de la gira que va comenar a París el mes de maig del 2017. El concert és un èxit abans de començar ja aquest febrer s’han exhaurit les entrades.

Els encarregats de posar la música seran els intèrprets de l’Orquestra Simfònica del Vallès dirigida per Adrián Roda en un espectacle en dues parts que durarà gairebé tres hores! El concerta, a més, comptarà amb l’actuació especial del cantant Hiroki Takahashi i amb imatges en directe de la sèrie. Takahashi, cantant original del tema principal Bola de drac en la seva primera edició, interpretarà alguns dels temes de l’anime en la seva llengua original, el japonès.

Concert bola de drac

Com dèiem, aquest concert ja va tenir lloc a París amb un enorme èxit a la capital francesa, un país on la songokumania és tan o més popular que a Catalunya. Com a complement de la música al hall de l’Auditori del Fòrum hi haurà estands amb marxandatge oficial del concert on es podrà comprar material exclusiu de Bola de Drac Symphonic Adventure i també es podrà jugar al joc FighterZ per gentilesa de Bandai Namco Entretainment.

Bola de Drac Symphonic Adventure és el primer concert oficial de Bola de drac i Bola de drac Z en el qual una orquestra interpretarà la música mentre es projecten les imatges de la sèrie. El concert serà l’estrena d’un esdeveniment com a aquest al nostre país i compta amb la llicència oficial de Toei Animation. Els productors de l’esdeveniment són Overlook Events i Oroneta Events. Si voleu llegir més informació sobre Bola de drac no us perdeu la crònica de la xerrada sobre la sèrie que es va celebrar al Saló del Manga per celebrar el 25è aniversari de la publicació del còmic al nostre país.

Redacció

Redacció El cinèfil

'El Cinèfil' és un mitjà de comunicació dedicat a l’univers del cinema en tota la seva amplitud. El Cinèfil sigui una revista de cinema en xarxa i en català. Ens agrada definir-nos com una revista en xarxa perquè, a banda del web, també aprofitem les xarxes socials per a difondre i comunicar novetats i reflexions sobre el setè art. Ah, i tot plegat ho fem en català perquè és la nostra llengua. Gaudeix i que el cinema t'acompanyi... SEMPRE!

Tu que n'opines?

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*