‘Game night’… No tots els jocs són divertits ‘Game night’… No tots els jocs són divertits
El film està protagonitzat per Rachel McAdams i Jason Bateman ‘Game night’… No tots els jocs són divertits

Segur que en més d’una ocasió us heu reunit amb els amics per passar una entretinguda nit de jocs, Monopoly, Risk, Party&Co… tot d’allò més divertit. O potser, heu passat al següent nivell i heu fet una “festa de misteri” on entre tots heu hagut de resoldre un enigma plantejat per l’amfitrió. Aquest és el punt de partida de Game night, la nova comèdia protagonitzada per Jason Bateman i Rachel McAdams.

En Max i l’Annie són una parella que de manera setmanal participen amb un grup d’amics a una nit de jocs però, la darrera trobada pujarà d’intensitat quan en Brooks, el germà d’en Max, organitza una festa temàtica de Crim Misteriós. La idea és que les parelles hauran de competir entre elles per resoldre el misteri; hauran d’aconseguir noves pistes i s’hauran d’enfrontar amb criminals, agents federals i fins i tot, a un segrest. El que comença com un joc inofensiu acabarà convertint-se amb una nit d’allò més caòtica que portarà els seus protagonistes al límit, quan descobreixin que les coses no són el que sembla.

Rachel McAdams i Jason Bateman estaran acompanyats per un repartiment de luxe: Kyle Chandler, Jesse Plemons, Michael C. Hall, Danny Huston, Chelsea Peretti i Billy Magnussen. El film està dirigit per John Francis Daley i Jonathan Goldstein, que per primera vegada s’encarregaran d’una pel·lícula en la qual no han participat en l’escriptura del guió. En aquesta ocasió, aquesta feina ha recaigut sobre Mark Perez. Per ara el film no té data d’estrena al nostre país, però sí que es podrà veure als Estats Units a partir del 2 de març.

Luana Valls

Luana Valls Cap de redacció d'El cinèfil

Nascuda al Brasil la Luana Valls és graduada en Periodisme, Cinema i Televisió per la Facultat de Comunicació Blanquerna. Ha treballat en diferents mitjans de comunicació escrits com el 'Diari Ara' i 'El Periódico' i també té experiència en el camp del cinema de la mà de la productora catalana Batabat i realitzant la cobertura informativa de festivals de cinema arreu de Catalunya. Des del principi, unida a aquesta aventura cinèfila amb ganes i il·lusió

Tu que n'opines?

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*