today-is-a-good-day

Margot Robbie es calça els patins a ‘I, Tonya’

- Advertisement -

I, Tonya és un dels films revelació d’aquest any. Així ho avalen les crítiques que va rebre al Festival de Toronto i les nominacions als Globus d’or i els Oscars d’enguany. La pel·lícula protagonitzada i també produïda per l’actriu Margot Robbie, narra la polèmica història de la patinadora estatunidenca, Tonya Harding. Durant els anys noranta el patinatge sobre gel es va posar molt de moda i Nancy Kerrigan era la patinadora preferida del públic, per davant de Tonya Harding.

El film I, Tonya està rodat en format de fals documental per explicar com Harding va passar a ser una icona del patinatge a ser odiada per tota una nació. Tot i que els fets mai van poder aclarir-se del tot, es diu que a causa de la seva personalitat competitiva Harding, amb l’ajuda del seu marit i el seu guardaespatlles, van planejar un atac contra Kerrigan per tal d’impedir que participés als Jocs Olímpics.

- Advertisement -

https://youtu.be/iZbTLdDHRvs

- Advertisement -

Es tracta del primer paper protagonista de Margot Robbie la qual es va voler fer càrrec del projecte, tot i haver format part de la Black list del 2016, ja que, tenia ganes de demostrar el seu potencial més enllà de la imatge de sex symbol. Com a director, va escollir Craig Gillespie, un cineasta que ha tocat diferents gèneres i sempre amb bons resultats. I pel guió va decidir comptar amb Steven Rogers el qual ha firmat altres títols com ara P.S. I Love you o Quédate a mi lado.

i Tonya

Margot Robbie estarà acompanyada per Sebastian Stan, Allison Janney, Caitlin Carver, Julianne Nicholson i Paul Walter. El film arribarà a la gran pantalla als Estats Units el 8 de desembre i s’estrena a les nostres sales el 23 de febrer.

- Advertisement -
Luana Valls
Nascuda al Brasil la Luana Valls és graduada en Periodisme, Cinema i Televisió per la Facultat de Comunicació Blanquerna. Ha treballat en diferents mitjans de comunicació escrits com el 'Diari Ara' i 'El Periódico' i també té experiència en el camp del cinema de la mà de la productora catalana Batabat i realitzant la cobertura informativa de festivals de cinema arreu de Catalunya. Des del principi, unida a aquesta aventura cinèfila amb ganes i il·lusió

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents